Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > odhad ceny seat altea

o Navštíveno 2941x o
o 16.01.2015, 22:46 | MazliG
ahoj, pora´dte mi odhad ceny:

Seat altea 2006, najeto 70 tis., auto mojí mámy, kupované nové, první majitel, serviska počítám do 50 tis. km v seatu, pak to dělal švagr, 77 kw, modrozelená metla, klimatronik, čidla vzadu, nevim název výbavy - ovládání na volantu atd. prostě výbava docela ok, el. okna, elektrony 16 pal léto, plechy 16palce zima - nové pneu zimní, auto NEBOURANÉ, - mělo za svou éru 1 bouchanec, že někdo nacouval na parkáči do zadního blatníku - opraveno v seatu - vše lze doložit, jinak nic. Stav auta 100% - interier, exterier. AUto nestálo nikdy venku. Je opravdu pěkný, máma jezdila z 95% sama - tzn. vzadu snad někdo jel 50x .o)

- budeme možná prodávat, tak bych rád odhadnul cenu
- díky H.

o 16.01.2015, 22:47 | MazliG | Upraveno: 2015-01-16 22:50:20
TDi - ale to je z kw asi jasný ... tak výbava je REBEL . Byla to dřív nějaká edice. Obrázek pouze ilustrativní kvůli barvě a provedení. Je to stejný auto.

foto k příspěvku  od MazliG

o 17.01.2015, 15:40 | bafis
Vím ze tady ted riskuju krk, ale zavolal bych do AAA. Znama před pul rokem prodávala golfa s hodne malym najezdem, serviskou, taky 100% stav a chtěla za nej takovej ranec ze jsem se s ni vsadil ze bude muset jit minimalne o 20% dolu. Nikdo nevolal...az za par dni AAA ze maj zajem, rovnou jim rekla ze s cenou dolu nepujde a nikam jezdit nebude. Hele druhej den prijel frajer s odtahovkou, prolezl to, projel, napichl, zaplatil co chtěla, nalozil a zmizel. Nejakou dobu jsem potom sledoval stranky AAA kde bylo par golfu stejného roku vybavy, jen o 60 - 150 tkm vice najeto, ale minimalne o 50 000 kc levnejsi nez byl vykup toho od zname, ten se tam ani nikdy neobjevil. Nejspis jel rovnou k majiteli kterej mel proste urcite požadavky, prihodilo se na nem par tisícovek a byli spokojeny všechny 3 strany.

Za skousku nic nedas a vyhnat je muzes vždy.
o 17.01.2015, 19:07 | MazliG
Hele dobrej napad. Uz jsem takhle prodal predtim ibizu. S najezdem 30 tis. A bylo to super. V aaa stala den...
o 19.01.2015, 10:23 | tomi666
Poslal jsem ti email.
o 19.01.2015, 10:29 | Dexter
Joo souhlas, v AAA umi zaplatit za auta, ktery jsou v kurzu a dobrym stavu. Mlada tam kdysi prodala Yarise za peknou cenu, pak zkousela i P206 a tam uz to bylo spatny, ze o ne neni zajem.
o 19.01.2015, 13:09 | MazliG
v AAA max. výkupní cena za ten stav jak je - 160 strop.

takže to zatím necháme doma a nejspíš se to někomu dá do rodiny - za 150-160 nesmysl prodat ....

ale volali mi asi 3x, takže o tyhle auta zájem nyní mají, podle mě mají i rovnou na to kupce - na objednávku defakto ...
o 19.01.2015, 13:11 | Rudi
To je podle mě hodně slušná nabídka od nich
o 19.01.2015, 23:24 | Kamil07
Za 150 tis. bych asi nevahal, acka umi nekdy prekvapit.
o 19.01.2015, 23:33 | camron
Ty, bez urážky, ale kolik by sis za 9 let starého Seata představoval? Je jasné, že k tomu autu máš vztah, proto bych ho možná nechal raději v rodině. Ale pokud opravdu chcete prodat, tak 160 je super nabídka. Otázkou je, zda ti tu cenu slíbili po telefonu anebo jsi tam s tím byl osobně?
o 20.01.2015, 12:13 | BadyS
150+ je velice dobrá nabídka....9let staré, seat altea není zrovna bazarové terno

o 20.01.2015, 21:50 | MazliG
camron: bez urážky. Ale v životě jsem už nějaký auta kupoval i měl v různých stavech při nákupu.

koupíš auto za 170 a nestrčíš do něj ani korunu - rozvody, v servisce před pár tisíci atd atd atd atd.

koupíš auto za 150 - a vrazíš do něj 30 v prvním roce - aby se s tím dalo jezdit

- to vy autíčkáři by jste chápat mohli

- každopádně jsem tu prosil o odhad ceny - diskusi na téma kolik já za to chci není nutné rozvádět, není to moje auto .o)

- kdybych ho chtěl a potřeboval prodat, je mi u řiti, jestli to jde za 140, nebo 160 - šlo tu o odhad ceny - a o to zda to má cenu prodat ...

díky za pomoc a howk .o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.332 sekund.