Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Problem pri psani sms

o Navštíveno 2546x o
o 18.01.2015, 17:55 | PcGamer
Zdarec nedavno jsem tu resil co koupit za mobil. Nakonec jsem koupil Nokii Lumii 530. Mam ale problem pri psani sms. Kdyz dam do zpravy smajlika (emoikonu bo jak se to pise). Tak mi sms zkrati na nejakych 70 znaku. A pritom je divne, ze kdyz mi to ukazuje zbyvajici znaky tak to po pridani smajliku ubere klasicky 3 znaky. Kde muze byt problem. Diky

o 18.01.2015, 18:03 | vomy7
Někde v nastavení je položka "rozšířená znaková sada" nebo tak něco a ta když se vypne (je potřeba restart telefonu), tak by to mohlo pomoct. Nevim teď, kde přesně je a nemam čas jí hledat. Tak zkus pohledat ty. :)
o 19.01.2015, 17:38 | PcGamer
diky, ale nic takovyho jsem tam nenasel:-/
Jeste mi u psani nejde pridat slovo do navrhu, ikdyz delam vse podle navodu, tak se mi tam nenabidne + v nabidce kde ma byt.
o 20.01.2015, 08:38 | Conan
PcGamer: Nastavení -> síť+ ->nastavit sadu znaků na "omezená"
o 20.01.2015, 17:39 | PcGamer
Conan: Mo prave ze todle mam, ale ani jsem nezpozoroval rozdil, kdyz tam dam uplna nebo omezena:-/
Jen pro upresneni. pisou ze pote mam restartovat telefon. ALe restartovat jako takovy nejde. Takze ho zapnu a vypnu. To je to sami ne?? Muj nazor je ze je to stejny, ale clovek nikdy nevi:-/
o 20.01.2015, 23:43 | vomy7
Jj je to to stejny. No, tak to pak bude problem asi v tom jak oni "koduji" ty jejich smajilky no :) Hold s tim asi budes muset prezit a pouzivat pouze klasicky smajliky ze trech znaku. :)
o 21.01.2015, 09:11 | Conan
Pokud má mít SMS-ka háčky, čárky (diakritiku) tak se neposílá jako obyčejná SMS-ka, ale jako binární a ta je omezená délkou 70-ti znaků (obyč. SMS má 160).

Tím že to v nastavení "síť+" nastavíš na "omezená" tak při odeslání by to mělo ořezat případnou diakritiku.
Zřejmě umístěním jejich smajlíka se to přepne právě na tento typ SMS.

Já na svý Lumii 520 nevidím počet znaků v SMS.
o 21.01.2015, 17:13 | PcGamer
aha, tak tim se asi vse vyresilo. Diky, ale stejne me to pekne stve u SE sem mohl dat do sms smajliku kolik jsem chtel. Tady das jednoho a zpraqvu mam treba na 3 sms.
ME to stve taky kvuli tomu ze nejsem zvykly utracet "hodne" za telefon, nekdy jsem mel mesic ze sem platil jen 50kc(VDF-odepis) a ted platim skoro i 150,- Ono je rozdil napsat 100 nebo 300 sms :-/
nevite maj jeste neomezeny sms za 77,-??
o 15.08.2015, 17:25 | PcGamer
Zdarec poradi mi nekdo proc pri aktualitaci se stahovani zastavi? A nejede dal? Diky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1696 sekund.