Řešim pořízení nového mobilu, momentálně mám nokii C5, dotykáči jsem se dlouho bránil, ale už je asi načase do nej skočit. Ale vůbec se v té spleti značek a možností vůbec neorientuju a na prodejně poradí jen to co potřebují prodat většinou.. Cenově se pohybuju kolem 5000kč, co od toho očekávam, foták s bleskem, spolehlivost, klidně něco odolnějšího, občas mám ruce od šíru z aut a sem tam i upadne, vyhlídl jsem si HTC 500, dobrá volba? nebo další varianty?

23.01.2015, 21:11 |
Pifi Ja doporucuju zas nejakou nokii-lumii s windows phone, prednost docela odolnej dotyk proti poskrabani, reaguje i v rukavicich, rozumnej soft a ted s prichodem win 10 docela slusna podpora a sdileni mezi pc. Na pady je kazdej telefon citlivej ale na lumie jsou aspon nahradni dily, kdyz padne nejakej cinskej android tak se s nim rovnou muzes rozloucit... Jedina nevyhoda u tech lumii je asi az moc citlivej dotyk kterej se napr u spocenych rukou malicko zblbne a musi se tlacitkem zkalibrovat(zamknes, odemknes zalezitost 1s a delaj to asi jen starsi modely) tot vse co bych k tomu mel. Konkretni model je na tobe