Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Problem s eBay

o Navštíveno 2202x o
o 25.01.2015, 15:37 | tappaja
Nesetkal jste se nekdo s nasledujicicm problemem? Chtel jsem si zmenit email v nastaveni, zadal jsem novej email, odeslal, prisel mi nejakej autorizacni kod, ten jsem zadal, ale pak se nejak seklo a od ted se nemuzu prihlasit, rve to na me, ze musim dokoncit registraci zadanim kodu, ale ten to uz nebere. Kdyz chci kontaktovat heldesk, tak to vyzaduje prihlaseni=nejde se mi prihlasit.
Kdyz kliknu, at mi poslou novej potvrzovaci kod, tak mi zadnej neprijde, zkousel jsem to asi 5x...
Sem uz z toho zoufalej...
dikas!

Popripade bych potreboval neco vydrazit, surne... :D

o 25.01.2015, 17:38 | cendler
tak ti to mohu vydražit, než se ti ozve heldesk, jak chceš
o 25.01.2015, 18:37 | tappaja
Cau, to by bylo super, bych ti pak poslal zasilaci adresu v nemecku, kam bys to nechal poslat.
Cisla aukci ti poslu do mejlu, ok?
Dikas!
o 01.02.2015, 22:12 | P.E.T.R
Může mi někdo prosím poradit, jak koupit na ebay věc a přitom ji hned při koupi neplatit? Koupil jsem jednu věc a chci ještě další od stejného prodejce. Jsem s ním domluvenej, že mi to dá za jedno poštovné, ale mám tu druhou věc koupit, ale neplatit, že mi pošle společnou fakturu.
Jenže, když dam koupit, tak dokud nezadam heslo na PayPal, aby se odeslala platba, tak mi to prostě dál nepustí.
Nakupuju na ebay celkem často, ale tohle pořád nevim. Není tam možnost Add to cart (přidat do košíku).

foto k příspěvku  od P.E.T.R

foto k příspěvku  od P.E.T.R

o 01.02.2015, 23:28 | P.E.T.R
Po domluvě s prodejcem zatím vyřešeno a zaplaceno, ale stejně by mi zajímalo, jak tohle řešit pro příště.

Jak kupujete více věcí od jednoho prodejce, když nemá možnost vložit do košíku?
o 02.02.2015, 00:12 | tappaja
no tezko, to je tak, kdyz si prodejce nastavuje vselijaky peachoviny...

Jinak muj problem vyresen, nekde sem sehnal cislo na nemeckou eBay v normalnim tvaru, zavolali jsme, a prej ze chyba se stava jednou za deset let :D A uz nakupuju, mezitim mi utekly 3 pekny veci, kua...
o 02.02.2015, 23:38 | Jarda S.
snadno každou zvlášť co kupuju tak je free shiping tak je to jedno a navíc se vejdu do limitu cla/dph
o 02.02.2015, 23:47 | P.E.T.R | Upraveno: 2015-02-02 23:48:18
U free shipping to pochopitelně neřešim, tam je to jednoduchý. :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3117 sekund.