Navštíveno 3257x

25.01.2015, 18:14 |
Komba Promiňte za ten nadpis,ale já už jsem dneska vyčerpanej a ještě mi přijde dost divnej mejl:D nesetkal jste se stím taky někdo,nepsal jste jí už?
Cituji: Hledam vazny vztah a manzelstvi pro kamaradstvi. Dnes jsem dostal odpoved na Vas e-mail Vas e-mail. Pro me je to prvni pokus o komunikaci na internetu. Doufam, ze nase znamost s vami pokracovat a budeme radi, promluvit. Ja nevim, co vas zajima o divce, ale chci rict neco o sobe. Nemam zadne spatne navyky.Chci se setkat zajimave a pravy clovek. Chtel bych vymenit telefonni cisla. mam rada plavani, jizda na koni. Budu psat vic, kdyz mi odpovedet. Budu cekat na dopis od vas s pribehem o sobe. Jestli me odpovedet, pak pote, co muzeme vymenovat fotky Budu rad zodpovi Vase dotazy. Ekaterina
K tomu fotka cca 40ti leté paničky,né nějak ošlivé,v tygřím vzoru někde v baru.Nemam nic proti starším ženám,sám bych nějakou zkusil,ale dneska mě to skolilo:D fotku bych rád přeposlal,ale bojim se na to kliknout a nějak to kopírovat.
Klasickej spam jako chodí emaily typu "Jsem právník, pošlete 100 USD a předám dědictví 10M USD" nebo "Vyhrál jste v loterii 1M USD, pošlete 50 USD na abysme mohli výhru poslat" + dodat plné informace o sobě :) Phising hadr.

25.01.2015, 22:15 |
Alííí Nahod foto pres printscreen aspon...treba nekdo bude chtit odepsat. :-D
OMG, takových mailů mi chodí pět denně, většinou Ekaterina, občas Natasha a další. Pošlou jich milion a vždycky se najde aspoň pět trotlů, co naletí :-)
Jasne, hod sem screen, vymrdame ju tady hromadne...

25.01.2015, 23:13 |
Komba | Upraveno: 2015-01-25 23:13:39
Tady jí máte kočičku.Ale co kdyby vážně chtěla někam vyrazit chuděra:D mohl bych jí dát číslo na kámoše do práce,ať zavolá přes oběd.Byl by to masakr,kdyby se mu ozvala:D
fotka vložena,ale nevim co to udělá s obrázkem v malování.líp to neumim,na počítače jsem levej.

25.01.2015, 23:14 |
Komba tak nevim,jen černej obrázek,ale v kompu to je vidět pěkně,tak asi už tam mam vir :D
Tu nebrat, ta je černá jak bota

26.01.2015, 07:23 |
Komba :D ....je možný že to nejde vložit,protože je to formát PNG?jak se to mění na jpg?to už by mohlo snad jít.

26.01.2015, 08:40 |
AR save as/uložit jako

26.01.2015, 14:08 |
Rudi to udělej po staru, vyfoť mobilem display :-)
A po vyfocení displeje mobilem to nezapomeň ještě vložit do Wordu a teprve ten poslat... :-)

26.01.2015, 20:36 |
Komba Tak zkoušim to znova v jpg formátu:D

26.01.2015, 20:36 |
Komba juchůů :D

26.01.2015, 20:55 |
gizmi Jako Scully, taky me toho prislo uz mraky a automaticky mazu...
PS: vzdyt je i hnusna.. bleeee

26.01.2015, 22:13 |
Komba A jo no,žádná extra krasavice to neni,ale vypadá skoro jako by měla naváto,tak je malinko rozházená :D Ale netuším co tím dotyčný sleduje.

27.01.2015, 06:01 |
Lufas ze někdo ještě ztraci cas nad takovejma mailama, to nechapu:-)

27.01.2015, 18:41 |
gizmi Jelikoz znam cloveka, ktery presne na tohle dojel, tak mohu vysvetlit. Bude si s tebou psat, bude v pohode, vse super a jednoho krasneho dne te ukeca, aby jsi ji poslal 20t na letenku :D :D :D Takze asi tak..

27.01.2015, 20:18 |
Komba Ty vole,kde bych vzal dvacet klacků na letenku,to ať si tam zústane:D jinak já na tyhle mejli nereaguju,jen ten den mě to přišlo tak divný,že jsem se musel s někým podělit:) Kdybych sháněl ojetinu,tak se poohlídnu po kraji:D