Navštíveno 3815x

Tak z toho mě spadla brada až na zem...
[ Link ] Tohle bych v takovém stavu v ČR nehledal a závidím tomu, kdo si bude moct tuhle investici dovolit. To je jiná liga než si za 4 míče koupit Audi, ehm "Lamborghini" s LCDčkem místo budíků...
Taky jsem dneska obdivoval ty kousky co prodava. To Lambo LM a alpina je taky pecka :). Ale nejak mi tam nesedi ta impreza, nejak moc "obyc" oproti ostatnim.

28.01.2015, 18:42 |
htd

28.01.2015, 18:44 |
CRK ale je to strašně hnusný, to už radši tohle
[ Link ]

28.01.2015, 18:49 |
Tuner#2 | Upraveno: 2015-01-28 18:49:54
Nakonec to vypadá na fake...
Nicméně z té šedi inzerátů se na to kouká moooc hezky.
Hahaha, to si radeji budu vozit prdel v Audine s LCD budikama nez v tomhle za ty prachy ;)
jako Knightey :D dat 4 mice za tohle...

28.01.2015, 22:32 |
FBS v první minutě jsem tušil že jde o fake. Nikde žádný SPZ, každý auto foceny jinde, to si někdo udělal dobrý den. Ale ten kdo to tam dal ty inzeráty autům rozumí ;-)
Fake to neni, prodavam to ja!
Uz uz sem chtel psat, ze to smrdi, ale koukam, nejsem sam... Kazdopadne Alpinu bych mohl...
na sbazaru je S4 soutezni za 12mega.
Je to asi rarita, ale taky bych asi sel do "obycejny" Integrale Evo
Kadel
Hlavne si nezapomenou rejpnout do neceho, co nemam rad. :-) jinak nevidim problem v lcd budikach, par let a bude to standart.
Hlavne si nezapomenou rejpnout do neceho, co nemam rad. :-) jinak nevidim problem v lcd budikach, par let a bude to standart.
Ako tappaja, Alpinka je mrda...
Mazec ta Lancie vypadá jako auto max za 30 000:) Teda aspon já bych to tak viděl jako neznalec:)

29.01.2015, 10:41 |
zipp Jako snad všichni nademnou, auto je to sice raritní, ale ošklivý a všema deseti bych bral to Lambo s LCD budíkama, ani sekundu bych se nemusel rozmýšlet.
Jak psal Dexter, za pár let to bude standard a já se na to moc těším

29.01.2015, 15:00 |
jp1 a mě už se nic nezobrazuje z žádného odkazu, tak si nic neprohlédnu ..... :-(
Proč je to smazané?
Taky bych teda radši lamborghini než Š120 :-D
Dexter, zipp: V životě jsem nepřál nikomu nic špatného, ale zrovna vám dvou rejpalům přeju ať pocítíte na svých vozech tu "výhodu" vadného panelu, který po záruce buď nepůjde sehnat a nebo bude za raketu ;)
Ke zbytku snad raději bez komentáře... Buď sem píšou jen poďobaný adolescenti totálně bez znalostí automobilové historie a nebo je to jen post aby se napsalo něco proti :)) Jinak si to neumím vysvětlit...
Tuner: zajimave, ze mam digi tacho v aute, nee lcd. Auto mam asi 7 let a zadny problem. A kdyz pisu, ze to za par let bude standart, tak to je treba 15 let rozdil od meho auta. Asi vis, co znamena v elektronice 10-15let rozdilu. Kolik stala treba lcd tv v r 2005 a ted? kolik bude stat za 5 let? Myslis, ze tohle nikdo nerikal, kdyz nekdo dal do auta prvni autoradio?

29.01.2015, 17:51 |
jp1 | Upraveno: 2015-01-29 17:52:32
Tuner#2: je to krasavec, pro mě osobně Lancie vždy byla super, Delta Integrale, Stratos, nebo tato S4 obzvlášť, hned jsem si vzpomněl na Peugeot 205 Turbo 16, Audi Sport Quattro, Ford RS200 a ostatní krasavci z Grupe B, prostě úžasný.........
Dexter: Bohužel vím co znamená v elektronice 10 - 15 let rozdílu... Před 15ti lety jsem prodával první plazmu NEC za 440tKč a když jsem teď nedávno potkal kupujícího ve městě, tak jí má pořád a hraje dětem v pokoji. Dneska není vyjímkou, když TV lehne v záruce a nebo chvilku po ní... Pravda ceny klesly, ale bohužel silně na úkor životnosti. V napájecích částech jsou nekvalitní kondíky na nižší teploty než zdroj dosahuje a bouchají jak na běžícím pásu. Bohužel to sebou většinou vezme nějakou desku s IO a je vymalováno... Pokud chceš mít tohle dobrovolně v autě, tak to vidíš opravdu jen povrchně jako dnes bohužel čím dál víc lidí...
jp1: Zlatá éra rallyesportu ;)

29.01.2015, 18:49 |
Honza2.016v | Upraveno: 2015-01-29 18:50:46
Delta S4 - ve svý době dle "legendy" schopný kvalifikovat se do závodů F1 :) (a pravděpodobně nejen ta..)
[ Link ] radši S4 než novej krám... kdykoliv vidím jakýkoliv rallye auto z tý doby jet, mám husí kůži a přitrouble se tlemím.. to u novejch aut nezažiju (z novejch šlo při rallye koukat na vozy sk. F2..tj NA předohrab.. )
mimochodem S4 tu zas tak rarisní není - Bepe Volta jich tu pár má... vč. 037,kteoru můžu ještě víc než S3... má velmi fajnovej zvuk :) to u dnešních vysavačů nikdo nedosáhne..

29.01.2015, 19:58 |
Dexter | Upraveno: 2015-01-29 20:01:46
Tuner: je mozne, ze prvni kusy muzou byt problematicke, nez se vychytaji mouchy. Pak bych vazne nemel strach. Vzdyt uz ted je polovina aut vybavena nejakyma displejema a zadna katastrofa to neni. Jinak k tematu, taky bych bral radeji nove Lambo, ale cokoliv okolo skup. B jsou uzasny auta. Porovnavat ty auta jejako byt v centru Prahy a chalupa na Sumave. Oboji ma neco do sebe.
Honza2.016v: No jasný, Bepeho jsem několikrát viděl a fotil, vím že má i ECV na českých značkách což bylo úplně největší peklo co mělo přijít jako nástupce S4 do nově vzniklé skupiny S, ale že by tu měl někdo civilní S4řku nevím a byla by to fakt rarita...
Dexter: srovnávat to jde, dnešní auta jim nesahají ani po ventilky...
Tady jedno pěkné video s Brunovo S4řkou od 9:50...
[ Link ]
Maxidot: po osmi letech provozu v létě nečitelné. U PSA podobné s displeji problémy. To bude paráda, až budeš mít místo budíků akorát rozpliznuty displej.
Já se defakto už nic moc nikam nepíšu. Ale:
1. to video od Tunera je fajnový - radost v očích řidiče to vystihuje
2: jak "stárnu" mám rád věci, co patřily do dětství, do dospívání - a docela dost, nezatracuju dnešní - protože DOBU nezastavíš, ale chápu nadšení pro tyhle stroje !
palec hore
ps: ale nesrovnávejte dnešní RS6 třeba s tou S4 - dyk to nejde ... každý má svoje

29.01.2015, 22:19 |
Alííí Kdyz uz sem davate furt ty odkazy na bazos, to je tak tezky sem vzdycky postnout printscreen? My co taky nekdy pracujeme a nechodime sem kazdou hodinu bysme se taky radi priucili, co za auta ma cenu mit doma... :-/
2 Alííí: však to tam máš od .mycTD
Na auto.cz je zrovna taky zajimavej kousek
[ Link ]