Navštíveno 1868x

28.01.2015, 21:09 |
Spirit | Upraveno: 2015-01-28 21:10:10
Nevíte zda musím platit ekopoplatek když bylo auto napsáno na ztp.Potom na majitele který to udělal aby poplatek neplatil a ted ho prodává mně.Dík za rady
jak udelal aby poplatek neplatil,, kdy bylo napsane na ztp?, kdy prepis. pokud i druhy majitel eko obesel, je je pravdepodobne, ze platit budes. vse zavisi na datech

29.01.2015, 08:19 |
motyc Podle mě, jestli není uvedeno, že je auto zbaveno ekopoplatku, tak se musí platit, ne? Dřív jsi už po ZTP neplatil, teď už ano.
pokud to někdo neuhradil tak to zaplatíš i kdyby to auto bylo samotného prezidenta. Vyjímky mají jen ZTP, které to mají na sebe, ale další v řadě si to zacvaká a pak ten další už bude v klidu

29.01.2015, 09:01 |
Kounect | Upraveno: 2015-01-29 09:02:56
Prdy vrdy, jestli je to tak jak píšeš = bylo na ZTP, poté se přepsalo ( a převod dokončil ) na současného majitele, od kterého to teď chceš koupit Ty, tak Ty už teď nezaplatíš nic.
Prostě pokud se auto odprostilo od ekodaně ( přes ZTP ) v době kdy to šlo, nezaplatíš jí ani teď, jestli auto od ekodaně odprostěné nebylo, teď už to nejde a jediná cesta je zaplatit, anebo přepsat na někoho se ZTP v rodině a věřit mu a jezdit na něj. Další, kdo bude od ZTP kupovat tu daň zaplatí.
Pár aut jsem takhle už prodal, funguje to 100%
jo ja sem to špatně přečetl, myslel sem ze to chce spirit od ZTP. To by ho bohužel neodprostilo, ale pokud to je nějaká historická věc, tak to je jak píše KOunect.

29.01.2015, 09:30 |
motyc Jako Kounect, navíc jsem to říkal i já.

29.01.2015, 17:39 |
Rudi Já když byl u přepisu na ZTP, tak tam bylo jasně napsáno, poplatek na podporu autovraků NEVYBRÁN. Čili pokud ho ani ten další majitel, co byl před tebou nezaplatil, budeš ho platit ty.
Auto bylo napsano na ZTP pak ho hned přihlásil na ne sebe a pak na dalšího majitele já budu 3 od zbavení ekopoplatu
Ale v tp je naspano že nebylo uhrazeno