Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Novinky v prověření vozu od leadera na trhu v prověřování vozidel

o Navštíveno 2251x o
o 31.01.2015, 15:37 | m
Tak pánové, předkládám další výsměch pracujícímu lidu, nový systém autotracer od společnosti cebia vám nově NEUKÁŽE v jejich novém cenovém programu za 199 korun ani stav najetých km. Není to trochu trapné, když i MD ČR to poskytuje zadarmo???!!! Tohle není normální.

Jinými slovy za 199 korun si zjistěte to co nabízí např. CARDETECT VIZ: [ Link ]

zcela zdarma odjakživa (prověření zda vůz není kradený nebo v databázi leasingovek)

Jsou to machři v tom jak dělat z lidí debily.

úlet

foto k příspěvku  od m

o 31.01.2015, 16:04 | gizmi
Jeste ze jsem tyhle sluzby nikdy nepotreboval a potrebovat nebudu. Staci dodrzovat par pravidel pri nakupu:
x nebyt hlupak a smirit se s tim, ze u auta z nejakeho roku je velmi nepravdepodobne (nepisu jiste, protoze i u nas v rodine je jedno auto, ktere od novoty najede minimum) mit malo najeto
x nekupovat dle kilometru, ale stavu vozu
x nekupovat sam, ale s nekym, kdo se vyzna

...atd atd atd...
o 31.01.2015, 16:09 | dr.marty
já spíš nechápu jaký rozdíl je mezi STANDARD-KOMPLET-AUTOTÝM.Za jiné peníze stejná služba?
o 31.01.2015, 16:10 | m | Upraveno: 2015-01-31 16:13:43
chybí mi tam kus nabídky... tak ať to není zavádějící - komplet ti i vypískují okna a autotým s tebou půjde koupit auto ;)

foto k příspěvku  od m

o 02.02.2015, 15:10 | ps | Upraveno: 2015-02-02 15:11:37
Pokud by někdo potřeboval v mobilu ověřit historii z dat Ministerstva dopravy, tak na adrese

[ Link ]

je možné si stáhnout iOS aplikaci Kontrola tachometrů

foto k příspěvku  od ps

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3158 sekund.