Navštíveno 2519x

03.02.2015, 19:05 |
tesil Tak konečně přišla doba, kdy se bude z jara dlabat dira na bazen.
Díra bude 6,5x3,5x1,7m. Mam zatim jednoho cloveka s bagrem a s kontejnerem a jeho nabidku. Ale zkousim toho co nejvic, tak i tady. Nezna nekdo nekoho?
Termín konec března, lokalita Brno - Tuřany.
Jen doplním, musí to být kontejner, Tatra se neprotáhne mezi plotem.

05.02.2015, 09:58 |
Pekys tesil: jen pro info, jaký máš na bagr a odvoz rozpočet? v květnu mě to čeká taky, stejný rozměr :) Akce Mountfield? :)

05.02.2015, 11:23 |
tesil Na celej Mountfield jsem se vymrdal. Loni mi dělali nabídku na sklolaminát a teď v jejich slavné akci to vychází skoro stejně. Samotnej bazén slevnili, ale zvedli vše kolem - třeba 35t za montáž.
Nakonec budu dělat od Bazény Urbánek. Znám pár lidí, co od něj mají bazén a všichni spokojeni.
Nicméně zatím díra a odvoz 30.000,-

05.02.2015, 16:18 |
Ravo já zase budu potřebovat mraky hlíny na pozemek na terenní úpravy, ale nemám ani bagr, ani kontejner. A Tatra průjezdem neprojede :-(
Chjo...zbavil bych vás toho zadarmo, takhle budu najaře kupovat autodopravu a hlínu...

06.02.2015, 10:44 |
Pekys tesil: díky, zatím dobrá cena. Já čekám na nabídku za odvoz, bagr mám za hubičku (3tis/den), ale ten odvoz jsem zvědavej, kam se vyšplhá.
Část plánuju rozhrnout po zahradě a dodělat si tak kus, kterej nemám srovnanej, zbytek bude muset na deponku.
Jinak co se týče nabídek, nezkoušel si aaapoptavka.cz? Je to zadara, ale ješte s tím nemám zkušenost, jen ve vyhledávání tam už poptávky na zemní práce někdo dával, ale výsledky vidět nejsou.
Ravo: Kde ten pozemek je? Ja budu mit na jare dost hliny...

06.02.2015, 11:10 |
AR taky by se nam na brnensku sikla hlina ale nejdriv tak v lete pocitam ;)