Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Bagr a odvoz hlíny Brno

o Navštíveno 2519x o
o 03.02.2015, 19:05 | tesil
Tak konečně přišla doba, kdy se bude z jara dlabat dira na bazen.
Díra bude 6,5x3,5x1,7m. Mam zatim jednoho cloveka s bagrem a s kontejnerem a jeho nabidku. Ale zkousim toho co nejvic, tak i tady. Nezna nekdo nekoho?
Termín konec března, lokalita Brno - Tuřany.
Jen doplním, musí to být kontejner, Tatra se neprotáhne mezi plotem.

o 05.02.2015, 09:58 | Pekys
tesil: jen pro info, jaký máš na bagr a odvoz rozpočet? v květnu mě to čeká taky, stejný rozměr :) Akce Mountfield? :)

o 05.02.2015, 11:23 | tesil
Na celej Mountfield jsem se vymrdal. Loni mi dělali nabídku na sklolaminát a teď v jejich slavné akci to vychází skoro stejně. Samotnej bazén slevnili, ale zvedli vše kolem - třeba 35t za montáž.
Nakonec budu dělat od Bazény Urbánek. Znám pár lidí, co od něj mají bazén a všichni spokojeni.
Nicméně zatím díra a odvoz 30.000,-
o 05.02.2015, 16:18 | Ravo
já zase budu potřebovat mraky hlíny na pozemek na terenní úpravy, ale nemám ani bagr, ani kontejner. A Tatra průjezdem neprojede :-(
Chjo...zbavil bych vás toho zadarmo, takhle budu najaře kupovat autodopravu a hlínu...
o 06.02.2015, 10:44 | Pekys
tesil: díky, zatím dobrá cena. Já čekám na nabídku za odvoz, bagr mám za hubičku (3tis/den), ale ten odvoz jsem zvědavej, kam se vyšplhá.

Část plánuju rozhrnout po zahradě a dodělat si tak kus, kterej nemám srovnanej, zbytek bude muset na deponku.

Jinak co se týče nabídek, nezkoušel si aaapoptavka.cz? Je to zadara, ale ješte s tím nemám zkušenost, jen ve vyhledávání tam už poptávky na zemní práce někdo dával, ale výsledky vidět nejsou.

o 06.02.2015, 11:08 | Djturtle
Ravo: Kde ten pozemek je? Ja budu mit na jare dost hliny...
o 06.02.2015, 11:10 | AR
taky by se nam na brnensku sikla hlina ale nejdriv tak v lete pocitam ;)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3146 sekund.