Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Pomoc iphone 6 už som zufaly,Reklamace?

o Navštíveno 2114x o
o 04.02.2015, 19:49 | nebsterish
Kupil som si iphone 6 v alza.cz hned ako vysiel,mesiac nato som ho musel da reklamovat koli nabijaciemu konektoru pretoze mi nechcel nabijat,ukazovalo ze nabija ale telefon sa postupne vybil.Reklamacia trvala 3 tyzdne a potom mi ho vratili s tym ze mi dali novu nabijacku to fungovalo 2 tyzdne potom sa ten isty pripad zopakoval tak som ho dal znova reklamovat a dnes som si bol ponho napisali mi ze vymena tak mam novy kus ale akoby toho nebolo malo VID FOTO. display proste trci vonku a ked nanho pritlacim tak zalezie dovnutra,z boku je vidiet ako je sklicko vykrojene koli asi tlacitku na hlasitost potial je vypukle a ked nanho malinko zatlacim tak zalezie.Mam sancu ze by toto preslo reklamaciou s tmy ze takyto telefon nechcem?

o 04.02.2015, 19:50 | nebsterish

foto k příspěvku  od nebsterish

o 04.02.2015, 19:50 | nebsterish

foto k příspěvku  od nebsterish

o 04.02.2015, 19:55 | haskyvr6
Samozřejmě, okamžitě znovu reklamovat. Za ty peníze musí být 100%-ní. Vím, znovu čekat je fakt k nás.ání :(
o 04.02.2015, 20:01 | nebsterish
JA som si kupil ako nahradny telefon pri 2 reklamacii tohto novu 4ku takze nejak prezivam ale uz som z toho na nervy,zajtra tam skocim a som zvedavy co mi povedia na to
o 20.02.2015, 18:37 | nebsterish
Tak som ho dal este na druhy den reklamovat a dnes mi napisali ze si mam ponho prist ze to bolo odmietnute ze zavada sa neprejavila,ako pokracovat ak bude telefon v takomto stave?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.349 sekund.