Navštíveno 2114x

Kupil som si iphone 6 v alza.cz hned ako vysiel,mesiac nato som ho musel da reklamovat koli nabijaciemu konektoru pretoze mi nechcel nabijat,ukazovalo ze nabija ale telefon sa postupne vybil.Reklamacia trvala 3 tyzdne a potom mi ho vratili s tym ze mi dali novu nabijacku to fungovalo 2 tyzdne potom sa ten isty pripad zopakoval tak som ho dal znova reklamovat a dnes som si bol ponho napisali mi ze vymena tak mam novy kus ale akoby toho nebolo malo VID FOTO. display proste trci vonku a ked nanho pritlacim tak zalezie dovnutra,z boku je vidiet ako je sklicko vykrojene koli asi tlacitku na hlasitost potial je vypukle a ked nanho malinko zatlacim tak zalezie.Mam sancu ze by toto preslo reklamaciou s tmy ze takyto telefon nechcem?
Samozřejmě, okamžitě znovu reklamovat. Za ty peníze musí být 100%-ní. Vím, znovu čekat je fakt k nás.ání :(
JA som si kupil ako nahradny telefon pri 2 reklamacii tohto novu 4ku takze nejak prezivam ale uz som z toho na nervy,zajtra tam skocim a som zvedavy co mi povedia na to
Tak som ho dal este na druhy den reklamovat a dnes mi napisali ze si mam ponho prist ze to bolo odmietnute ze zavada sa neprejavila,ako pokracovat ak bude telefon v takomto stave?