Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Vyhřívání sedaček - lze zesílit?

o Navštíveno 2696x o
o 06.02.2015, 09:13 | camron
Resim u SII prachmizernou ucinnost vyhrivani sedacek. Oproti OII, kde mam moznost srovnavat, je to az smesne. Kdyz si naprdim, budu mit rozhodne vetsi teplo pod zadnici, nez jake je schopen mi zaridit ten vykrik koncernove techniky. Jak mam overeno u jinych SII, neni to vada, ale je to tradicne vlastnost.

Cili otazka zni - lze nejak vyhrivani zesilit? Pri zachovani stavajicich komponent? Nebo dat decky z neceho jineho (bude to komunikovat se stavajicim ovladacem?). Anebo tam jde proste schvalne malo energie a muselo by se sahat do elektriky (a unesla by to stavajici decka?)?

o 06.02.2015, 09:54 | Luke_288
to je divný, protože třeba u mýho je to na ten třetí stupeň po chvíli k nevydržení... nemá to třeba souvislost se stupňem výbavy a velikostí baterky? protože když mi ta moje zdechla, tak mi tvrdili, že se musí objednávat podle VIN, že někde je silnější, nekde slabší.
já bych zase potřebovla přidat do výhřevu předního okna...
o 06.02.2015, 10:33 | AR
baterka? dyť je to jen zdroj energie potřebný pro start motoru, případný chod spotřebičů při vypnutém motoru. Leda by vám tam soudruzi dávali méně/více výkonné dečky
o 06.02.2015, 10:49 | camron | Upraveno: 2015-02-06 10:50:31
No na Skoda foru se ro resi a spousta kluku psala, ze jim to hreje bidne (ale vysledek zadny). Ja mam krome panoramy vsechno (vc. webasta). Batarku mam AGM 75ah.

Jinak O2 ma 5tistupnovou regulaci a da se rici, ze nejvyssi stupen regulace u S2 zdaleka nedosahuje nejnizsiho u O2.
o 06.02.2015, 12:08 | Luke_288 | Upraveno: 2015-02-06 12:10:12
Tak to mame baterku stejnou. Nevim, ted jsem z auta vylez a fakt na treti stupen mi to je uz neprijemny. Mozna to kazdej vnima jinak. Kazdopadne pridavat tam volty bych se asi bal

Dej vedet jestli neco zjistis, treba by sel posilit i ten vyhrev skla
o 06.02.2015, 14:21 | riviera.kidd
Vymenit vyhrivaci decky za karbonovy
o 06.02.2015, 15:08 | Augi
camron: Nemáš na dečky svolávačku? Já ji na Fabii II měl, ani jsem o tom nevěděl...
o 06.02.2015, 15:19 | camron
Augi...kde to zjistím?
o 06.02.2015, 15:21 | AllInOne
V servisu dle VIN
o 06.02.2015, 15:22 | camron
Zkoušel jsem zde a nic

[ Link ]
o 06.02.2015, 22:35 | Augi
AllInOne: v každým autorizáku dle VIN. Já tam byl (v Brně v KEI) kvůli aftermarket paketu BT a přitom mi to udělali a jen sdělili, že to udělali zdarma, protože byla svolávačka. To je totiž ten typ, kdy to neohrožuje bezpečnost auta, tudíž není "aktivní" svolávačka, ale kdo se objeví v origo servisu, tak tomu to udělají. A přitom mi sedačky hřály "normálně = dle očekávání...
o 06.02.2015, 22:52 | AllInOne
Augi

Mně to nepiš:-)
Ale souhlasím :-)
o 07.02.2015, 12:36 | tommas
u prvních Octávek byly dva typy deček, jedny pro hadrový sedačky (slabší), jedny pro kožený. Není možný, že by tam byla nějaká slabší?
o 07.02.2015, 12:43 | camron
No, já mám perforované kožky (ventilované) - tak jestli to nemůže být tím? Ještě zkusím píchnout baterku na nabíječku a pak to zkusím pustit. Je pravdou, že jsem se dočetl, že kupříkladu webasto se třeba kvůli slabé baterce (opatření) nemusí rozjet. Ale když se na to člověk zeptá v autorizáku, tak bohužel vědí zpravidla velké kulové, odborníci jedni. Tak pak člověk musí pátrat na různých fórech...:-(
o 07.02.2015, 12:52 | dj.DEKL
V Mondeu u ventilovanejch zadna slava, u hadrovejch topi mnohem vic - u ventilovanejch neni decka primo pod potahem
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3227 sekund.