Navštíveno 2523x

Objevila se nám doma sbírka Starých Matchboxů v originálních krabičkách roky 70-80, sbírka německých modelů Schuco v pevných plastových krabičkách, italské Polistil modely aut a moterek 70-80 léta.
A také velká krabice železnice TT, mašinky, vagonky, koleje s originálními krabičkami. Vše celkem zachovalé a je cílem to zpeněžit.

08.02.2015, 10:23 |
gizmi Kdy se mohu stavet na prohlidku? :)
PS: to mi pripomina, ze mam u tebe autodrahu :o) Kdy ji rozchodime? :D
Kolik Matchboxů tam cca máš?
Kamarád sbírá TTčka, tak jestli pošleš aspoň nějaké fotky, můžu mu to přeposlat.
Sice do nich nedělám ale zeptám se nemáš tam dva modely aut který by si prodal zlášt? Jedná se o peugeot 106 zelený barvy a pak bmw e36 compakt tý samý barvy?

08.02.2015, 11:20 |
Only_One | Upraveno: 2015-02-08 11:21:01
ok, objeveno včera, budeme dělat velký soupis. Hodím to sem až tomu dáme nějakou kultivovanou formu. No každopádně podle drobné lustrace na netu to má poměrně zajímavou cenu, alespoň některé kusy které jsou hodnocené jako hodně unikátní
prioritně se bude ta sbírka nabízet jako celek

08.02.2015, 15:31 |
Pluto Foto TTček a cenovka za případný komplet TTček?
Já sbírám modely Alfa Romeo. Máš tam něco od Polistilu? Pošli mi když tak fotky a ceny.
takže
1) nebude se nabízet sbírka kusově, ale hromadně. Dělení maximálně na výrobce, tj. Schuco, Polistil, Matchbox
2) Neorientuju se v reálných cenách. Ptal jsem se zde, zdali by někdo nebyl schopný sbírku ocenit. To platí i pro vláčky.
3) sbírku nafotíme, ale kusově se prodávat nebude

08.02.2015, 20:55 |
TROY nahod nějakou fotku :D at si poslintáme ;)
Při nějaké zajímavé ceně bych uvažoval o Matchboxech, ale mam jich na půdě v krabicích pár stovek. :) Zkus to nějak nafotit a buď mi to pošli do mailu nebo sem dej odkaz.
Pokud to chceš ocenit, tak se podívej na soud na nejbližšího soudního znalce v tomhle oboru a máš to nejjednodušší. Ostatní bude jen plácání z vody a podle fotek ti to nikdo neocení přesně, nebude na nich vidět skutečný stav.

11.02.2015, 11:30 |
Pluto O-O: Tak dej foto vláčků, zkusím ti pak něco nabídnout...

11.02.2015, 12:28 |
OMEGA Vláčky mě taky zajímaj...teda ne mě, ale mého magora účetního...sice má primárně to větší měřítko, ale ujetej je dost na to aby zaplatil i tohle :)
v pátek a sobotu budeme fotit a dělat soupis, pak napíšu a postnu pár ochutnávek. Mě třeba ty staré matchoboxy přijdou příšerný, nelíbí se mi.. ale ty schuco modely, to je na měřítko 1:66 neskutečně zpracované, včetně barev, které používala i ta auta ve skutečnosti..
tak to pomalu rozebíráme :-) krásná práce