Navštíveno 2612x

08.02.2015, 11:33 |
sekáč Včera se mi kolem šestý ráno podařilo si trochu dáchnout na dálnici a obrousit levou stranu, takže komplet plechy, zrcátko, světlo a asi i boční okno a 2x kolo + nárazník přední i zadní. Tak řeším kam to dát, mám spoluúčast 10 %, když to dám do Mercedesu, bude to trvat min. 14 dní, takže kdyby někdo uměl rychleji s tím, že náhradní auto by se šiklo. Třeba u kol na výměně netrvám, to samý nárazníky, ty jsou jen lehce, světlo taky, ale to je na výměnu (bixenon). Rád dám vydělat nějakýmu klubákovi, když s tím budu mít co nejmíň starostí. Barva bílá, takže na laku sice sejde, ale ne tak jako u metalízy. Před 4 lety se mi to samý stalo s X5 z obou stran a trvalo to v Inveltu dva měsíce, čehož bych se teď rád vyvaroval.
Tak pokud ti to opraví za 14 dnů komplet, tak mi to přijde jako docela dobrej čas vzhledem k míře poškození a pokud si chytl kola, tak bych to nechal uděl všechno a zkontroluj si i gumy, jestli jsou v cajku...
To jako naznačuješ,že jsi už usnul 2x???
Bílá je podle mě ještě horší než metalíza, ta se trefuje snad úplně nejhůř. A 14 dní je super čas, dost pochybuji, že to stihne někdo dříve.

09.02.2015, 10:14 |
sekáč Tak 14 dní byl jen můj nejoptimistější odhad :) Usnul jsem poprvý, kdy jsem makal nonstop a i když byla možnost přespání, radši jsem jel 50 kiláků domů. Když to na mě šlo, chtěl jsem zastavit, ale nebyla žádná benzínka, až holt svodidla.. tenkrát to bylo tak, že auto předemnou se vyhýbalo kolu, který upadlo auto před ním a poslal to do mě zprava a já to vzal o svodidla zleva. Zatím jsem to nahlásil pojišťovně online, tak čekám na to, až přijde auto někdo zkouknout a domluvíme, kam to dát, mám domluvenej servis z Mercedes klubu v Mělníku, ale ti jsou jen smluvní partner Koop, tak to asi neprojde, páč auto je na úvěr a to bude asi muset do autorizáku.
Pokud to dovezeš na Prahu 9 jsem schopen ti to udělat!Nemusí to být smluvní partner!Ale nemůžeš to opravit svépomocí.Auto by jsme byly schopni půjčit.Chce to vidět a dohodnout férové podmínky!dík 608100144