Navštíveno 2072x

Kamarádka mě poprosila o pomoc s výběrem auta. Více méně nemá žádný extra požadavky, krom jednoho - musí to být automat. Vzhledem k tomu že toho moc nenajezdí a bude courat hlavně po městě a blízkým okolí, díval bych se po benzínu. Ráda by aby to auto bylo menší, ale nemusí to být nic ve velikosti cinquecenta.
Na celou tuhle srandu má 120 000,- (včetně přihlášení, pojištění a nějakýho základního servisu)
Líbí se jí BMW 1, ale to jsme cenou mimo, nebo Mini.
Pokud máte někdo tip co slušnýho by se dalo sehnat, sem s tím ;-)

14.02.2015, 14:03 |
gizmi Zalezi na kazdem..ja bych volil treba CRX 3g targu s automatem.. pohledne auto pro zenskou, sundavaci strecha, spolehlivy automat od hondy, atd. ... ale kazdy ti tu bude psat presne ty znacky, ktere ma rad. Zalezi na ni preci ;)
Spíš pro užitek, nebo stylovku? :)
Yaris / Focus / Astra?
Nebo něco zajímavějšího? Třeba to mini je super, ale nevím jak s AT :-/
Mini v automatu je malo.... a reknu na rovinu, ze je to predrazeny auto s ohledem na rok... kdyz se podari neco sehnat, tak to bude tak rok 2002/2003....
teď jsem řešil to samé, pro budoucí maminu moji mladou a koupily jsme Fiat Bravo 2010, těžce nedoceněné auto, mnohem lepší než nějaký golf atd.
ideálně by se ta holka měla naučit používat manuální převodovku :-) pak bude mít daleko větší výběr mladších aut.
Nicméně by mohla sehnat i Octavii II, nebo Corollu, případně Mitsubishi Colt s automatem do těhle financí.
O2 jí přijde velká... taky jsem navrhoval ať to zkusí s manuálem, nedá si ale říct.
užitek bude asi až druhořadá věc, v prvé řadě se jí to hlavně musí líbit no...
díky za tipy, předám dál a uvidíme pro co se rozhodne ;)
Chce auto a ne kabelku...