Navštíveno 2348x

17.02.2015, 16:42 |
Losky Ahoj, objednal jsem si přes Ebay jednu věc a po necelých dvou měsících nedorazila. Informoval jsem prodejce a prý si mám zažádat o znovu odeslání zásilky, hlavně abych nedával negativní komentář:) Ale za boha nemůžu přijít na to, jak to udělat.
Řešil to už někdo?
Ano, napsal jsem prodejci mail že mi to nepřišlo, odpověděl jestli chci refund nebo new item a poté pokaždé buď dorazil jiný kus nebo jsem měl za pár dnů peníze na účtu. Jinak to asi ani řešit nejde.
Myslim, ze jsi prosral lhutu (45dni), ted uz tam nemas moznost otevrit dispute na neobdrzeny zbozi.

17.02.2015, 20:47 |
Losky tak jsem mu psal a prý mezi 15-24.2 nefungují, mají nějaký Nový rok. Uvidíme. Já myslel,že tam je položka Resund nebo tak něco. Díky
Je to na domluvě s prodejcem, pokud to nejde, tak zkusit kontaktovat Ebay, ale může být problém s lhůtou, jak psal tappaja.
Refund = vrácení peněz.
Zatím jsem všechny problémy vyřešil s prodejcem, ať už zasláním nového zboží nebo vrácením peněz.

17.02.2015, 22:37 |
Losky No, pomocí překladače jsem mu napsal, že zboží teda nedorazilo a že prosím o zaslání nového zboží. Tak uvidím.

18.02.2015, 22:42 |
Losky Ťaman dnes odepsal, že vše ok a že je odesláno. Tak jsem zvědavej:)