Navštíveno 2635x

řekl bych, že to je bez šance, vždy se najde nějaký expert, který to obhájí, že to v tom výrobku muselo být

23.02.2015, 08:42 |
DaveF ono stačí dát levnější kondenzátory a dokazuj někomu úmysl...
a ještě jedno, pro zájemce a v podstatě k "nas*ání" nás
[ Link ]
Tak jsem to poslední video zkoukl celé a je to parádní dokument a, bohužel, pravda...
Poslední větu nechť si každej pustí tak 10x za sebou. Víc není třeba dodávat.
Jinak souhlasím, čím novbější, tím kratší životnost. Čím komlikovanšjí, tím vyšší riziko poruchy.. To není noc nového.
Ale bojím se jedné věci, že v mnoha případech nejde o záměr, ale o motykovitost konstruktéra, kterje absolutně nemá ánung, co navrhuje a jak to bude pracovat...
Zejména softvéráři by se měli chytit za rypáky a jim mohou seknudoivat elektronici, strojaři...Praxe žádná, zkušenosti nulové, ale chuť rychle chrlit novinky.

28.02.2015, 20:15 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2015-02-28 20:18:10
Zdeny60: kdyby motykovivost, tak by se to rozbíjelo třeba ještě v záruce, kdežto tu je poukazováno na přesný cílený záměr - rozbití po záruce... Takže ani poddimenzováno, ale už vůbec předimenzováno. S tou tiskárnou je to taky moooc pěkný... S tím jsem se defakto setkal u HP a že jim je jedno, jestli se jim "nefunkční" tiskárna vrátí, aby z ní mohli něco použít... ni prd, dali mi v záruce 2x novou (vždy 2 měsíce před uplynutím záruky mi odešla, naštěstí, asi jsem překročil doporučené denní zatížení, tedy v jejich řeči počítadlo výtisků) :-D
S tou větou plně souhlasím a s tím, že prostě konzumní společnost jsme... Pamatuji na jednu větu (řečnickou otázku) mého učitele na elektrotechniku: "Jaký je nejdokonalejší přístroj?", odpověď: "Ten, co má jen 1 funkci" Jinak řečeno, "Čím méně funkcí věc, přístroj, zařízení má, tím je dokonalejší" ;-)