Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Samsung S4 + lollipop ... .o(

o Navštíveno 4643x o
o 22.02.2015, 21:49 | MazliG
ahoj, aktualizoval se mi S4 na android lollipop.

- nesmyslů je tam milion, ale co mě dráždí do nepříčenotosti je, že když mám zamčený telefon a JEN ho rozsvítím - nevidim, zda mi někdo volal, psal sms, nebo mail .... jsem blbej, nebo se to někde dá nastavit - předtím na starší verzi to bylo v pohodě ....

o 23.02.2015, 00:31 | HIGHTOWER
a proto jsem do toho nešel, mám sice S4-LTE, ale hned jsem zrušil automatickou kontrolu aktualizace a nebudu aktualizovat ani náhodou. Už jen když jsem viděl, že aktualizace má nějakých 850 MB, po aktualizaci na Lollipop snad už pak nejde vrátit do továrního na 4.4, tak vážně ani ťuk... Já se už jednou vytrestal s S3 a stačilo...

Tohle bych hledal někde v nastavení zamykací obrazovky nebo tak něco, případně pod notifikacemi...
o 23.02.2015, 00:41 | Downland
to uz vysel ofiko lolipop ?
o 23.02.2015, 00:41 | Downland
to uz vysel ofiko lolipop ?
o 23.02.2015, 09:08 | MazliG
jj, mám s4 black edition LTE - asi stejný co Věžák. Telefon je rychlejší, maily jsou přehlednější a nějaké to sortování přijatých hovorů atd. je někdy praktický.
ALE ALE - jinak google Materiál Design - divný hnusný bílý. A totální boty: 1. nelze vypnout zvuk tak, aby šla vypnout i vibrace 2. na zamčené obrazovce NELZE zobrazot info o zmeškaných hovorech, sms, mailech atd. - to jsou 2 totál masakr věci, které mě štvou tak, že bych tu jebku zahodil. Snad to brzy opraví, protože se to jeví jako na rychlo ušitý. Každopádně update 985 MB ... na ten Materiál design si asi lze zvyknotu, ale ty zmeškaný hovory - to nechápu ... lze to asi nahradit nějakou app - ale zkoušel jsem různý, a vše bylo hrůza - dobu nezastavíš, časem se tomu stejně nevyhneš, na nový s5 to už stejně je rovnou, ale je to divný - zvyk je železná košile - takže to bude trvat, než si člověk zvykne a než doufám vychytaj tyhle pičoviny - což jinak nazvat nelze
o 23.02.2015, 09:19 | MazliG
tak největší problém vyřešen ..

[ Link ]
o 23.02.2015, 09:41 | HIGHTOWER | Upraveno: 2015-02-23 09:42:20
no, mě to na 4.4 stačí ta rychlost, navíc mám stále při zátěži k dispozici volných 500 MB RAM, když vše ukončím, i 700 MB, fakt paráda :-)

na 2. Aktivuj si "přejetí přes senzor nahoře" a když máš vypnutý displej a jen přes to přejedeš, ukáže se ti čas, den, a události :-) Já si to aktivoval až teď někdy a paráda :-) - taky když tak možnost, pokud u Lollipop zůstalo tato možnost

Jak je na tom RAM, kolik volné tak běžně máš a kolik při zatížení a kolik při vypnutí všeho? Nechci nějaké testy antutu apod., ale klasicky jen zobrazení RAM. Díky
o 23.02.2015, 09:56 | MazliG
RAM mám volno 430 MB, když jí vymažu - často mi to dělá jedna app - mám volno 720 MB- to je asi podobný.

vyřešil jsem ty zmeškaný hovory, to byla moje chyba, bylo to nově v nastavení - je to defakto PRÝ výhoda lollipopu nyní - je to ještě lepší než předtím - lze z toho bez odemknutí reagovat - bylo by super pro to vydat nějaká manuál pro blbce jako jsem já, jukni na ten link, jestli by tě to napadlo - i přes google jsem to hledal notifikace atd. a hovno .o(

oni např. to vyzvánění asi časem udělají upgrade - takže nyní jen si z vyknout na ten Material design....
o 23.02.2015, 09:56 | MazliG
Youtube video:
o 23.02.2015, 10:23 | Downland
ram u androida nereste to neni windows :D
o 23.02.2015, 10:45 | Bucci
sorry pánové, jedu na lollipopu od začátku prosince a nemam jedinej problém...

původně aosp, poslední měsíc CM12... hold balast samsungu je balast samsungu...
o 23.02.2015, 10:48 | spek3d
Cus vedel by nekdo kde stahnout aktualizaci kdyz mi ji s4 sama nenabizi?
o 23.02.2015, 17:48 | HIGHTOWER
23.02.2015, 10:23 | Downland

divil by ses, u S3 s 1 GB RAM skoro stále jen volných kolem 100 MB RAM a pomalý tel. neskutečně, i 5 s jsem čekal, až se aplikace spustí apod. Po továrním to bylo rychlejší, volná paměť kolem 350, ale časem se zasekala... Takže že neřešit je blbost, je to znát a sakra mooooc

23.02.2015, 10:48 | spek3d

V ČR snad jako první nebo druhý na světě pustili Lollipop na S4, i když prvně na Vodafone tel., tak buď chvíli počkej, než dojde na další operátory či volný prodej a nebo zkus to ručně dotázat se na aktualizaci...

Já jsem s S4-LTA plně spokojen a na Lollipop prostě nepůjdu ;-) Jo a ještě by mohli nabídnout možnost světlé nebo tmavé prostředí menu... bílé mám na tabletu Lenovo a prostě tmavé mi sedí více... No to zapínání a vypínání WIFI, BT až po dalším rozkliknutí, i když ho většinou zapínám přes stavovou lištu, i tak :-(
o 23.02.2015, 19:13 | spek3d
Simku mam vodafone,telefon volna distribuce,aktualizace v nastaveni nehlasi novou verzi.
o 23.02.2015, 19:44 | MazliG
hightower: hele když pominu různé porodní problém, tak to mám 2 dny a už si na to zvykám ... největší překážka pro mě je to světlé přostředí - za mě to takový cigánský ... .o( ale prostě si zvykneš.

když jsem rozchodil, co mě nejvíc bolelo - tak to fakt i výhody má - za mě rychlost, přehlednost menu, mailů

- lidi i já jsme byli zvyklí léta letoucí na to dark prosředí, které zkrátka tím Materiál Designem je ty tam ... zkrátka bude silné sjednocení všeho androidího - změnu barev by ale mohli udělat kluci v Silikónvely .o)
o 23.02.2015, 19:44 | MazliG
spek3d: mm. mám sim t-mobile, aparát z alzy pro český trh - podle mě čekej každým dnem
o 24.02.2015, 11:24 | worm03
OT: jak vam s4 ukazuje LTE? Jako LTE nebo 4G?
o 24.02.2015, 12:24 | nome
[ Link ]

tak snad vyřešeno
o 24.02.2015, 12:30 | Chris
na S4 pouzivam len Google play edition ROMky, teda odlahcene origo ciste ROM, ako ma Nexus 5 napr.

4.4.2 GE funguje super
4.4.4 GE este lepsie ale treba updatnut aj kernel
5.0.1 GE som skural pred 1,5 mesica, trosku pomalsie, featury lepsie, ale nefungoval napr. IR co ma dost stvalo tak som revertol s5 na 4.4.4 GE.
o 14.03.2015, 21:26 | MazliG
no a po další aktualizaci už dokonce vychytaly úplné vypnutí zvuku i vibrace ... asi se někdo v googlu dobře vyspal .o) notifikace také perfekt u zamčené obrazovky.
o 14.03.2015, 23:25 | HIGHTOWER
jak to vypadá s RAM? :-) Stále přemýšlím, zda do toho jít, se 4.4.2 jsem spokojen a s telefonem jako takovým taky :-)
o 15.03.2015, 15:08 | mourl
Stejně jako HT, nějaké reálné zkušenosti? Jestli do toho jít nebo ne? díky moc
o 15.03.2015, 18:55 | MazliG
já to tak podrobně nestuduju, když se mi zdá pekáč pomalej - clean master - trošku vyčistim a jedem dál - je to spíš veliká vizuální změna na material design- to zkoukněte na youtobku - jak to vypadá - nebo spíš u někoho fyzicky, než tu giga aktualizaci potvrdíte
o 15.03.2015, 19:39 | HIGHTOWER | Upraveno: 2015-03-15 19:42:36
no, to zobrazení stavové lišty, kde nějaké ovládání wifi, mobilních dat apod., je až po druhém tažení po obrazovce, no, to mě moc netěší :-( To samé nastavení, nejdříve jen ukázání položek, ale nemožnost je zapnout/vypnout jen v tom přehledu, ale musí se do nich proklinout :-(

Youtube video:
o 17.03.2015, 18:13 | HIGHTOWER
o 18.05.2015, 12:58 | kadel21
tak sem si blbec prave taky nainstaloval lollipop. Vysledek je rozesranej telefon zralej na factory reset. Zmizely widgety a nejde to tam nasoukat zpet pac furt pada D.str.TouchWiz. Takze mam zase zabavu

Kadel
o 18.05.2015, 13:11 | M.a.R.i | Upraveno: 2015-05-18 13:12:39
Mně po aktualizaci na lolipop u Note 4 přestaly fungovat flash videa v Dolphinu i v Chhromu, i když jsem nainstaloval znovu prohlížeče a flash player :/ (video se načte, máčknu play a stále černé okno prohlížeče, neubíhá čas a ani nejde zvuk). Do toho jsou prohlížeče nestabilní a Dolphin stále padá a navíc je telefon pomalejší :/.

Takže asi taky factory reset...
o 18.05.2015, 22:06 | MazliG
a tovární nastavení pomůže ? Ten LLP se nenatáhne pak zpátky i po FR ? já jsem si u S4 LTE na to zvyknul - a opravdu žádné problémy to nedělá u ničeho ... občas mi to přijde pomalý, tak to pročistim a cajk

stejně se tomu do budoucna nevyhnete si myslim, občas mě i napadá, že příští mobil zkusim japko, ještě jsem ho nikdy neměl - tak uvidíme .o)
o 19.05.2015, 09:54 | mourl
Já jsem to taky blbec aktualizoval :-D Chtěl jsem něco nového no...Jinak vše proběhlo OK. Bohužel po aktualizaci padají některé aplikace.Foťák,Facebook,S-plánovač (fakt blbej název pro kalendář)atp. Navíc je to všechno ošklivě barevný.Párkrát mi telefon zamrznul.
Jinak všechno funguje.
o 19.05.2015, 11:10 | kadel21
no ja uz si dal vcera factory reset a ted uz to taky bezi. Ale priste se jim na takovej upgrade vy*eru, abych travil pul dne zalohama nastavovanim aby to bylo zas jako driv.
A jeste se me pokousel google psychicky zdeptat kdyz mi pul hodiny co dve vteriny daval na vyber smirovat/nesmirovat. A kdyz sem zvolil nesmirovat tak ze septal za 2s znovu.

Kadel
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3051 sekund.