Navštíveno 1877x

Začíná to být docela vymakané, že by tomu člověk začal i věřit.
Dobrý den.
Omlouvám se za neúmyslné obtěžování a přeposílám Vám vaše doklady a smlouvu které asi mi byly zaslané omylem.
Teda aspoň předpokládám že přesměruji správně jelikož Váš email byl uvedený ve smlouvě.
Veškeré Doklady a smlouvu odesílám přílohou stejně jak jsem to dostal.
Žádám o zjištění důvodu tohoto omylu aby nadal na můj email se nedostávali další zprávy obsahující nějakou citlivou informaci.
S pozdravem,
Ratiboř
+420 603 663 653
+ samozřejmě příloha zip s exáčem...
na první pohled by tomu člověk i věřil...
taky mi to Bohuš poslal ale už má jiný telefon :)
S pozdravem,
Bohuš
+420 607 996 973
přišlo to z gallivants@bastecka.cz
To se zase nachytá lidí :(

24.02.2015, 11:36 |
DaveF Mě psal Vsevolod :D
Mně psal Obama z white hausu

24.02.2015, 11:36 |
AR a ten supr češtin vám tam jako nevadí?

24.02.2015, 11:37 |
gizmi Ja tomuhle muze nekdo uverit, vzdyt je to sama hrubka a hlavne kdyz uvidim v priloze zip, kde neni word/excel, tak mam hned jasno :D
PS: me to automaticky seznam hodil do spamu :)
Polovička místních to nepozná

24.02.2015, 11:37 |
AR njn tak to potom svědčí o gramotnosti našeho národa že ;)
no mám zákazníky všemožné, cizince, kteří opravdu gramatikou nevládnou. Chvilku jsem musel přemejšlet, jestli to fakt není můj zákazník než sem to smazal.
Jednou mi měla paní poslat nějaké fotky a přišel mi zipovej soubor, kde byly všechny ikonky z její plochy... :-D
ano, samozřejmě zde to nemůže nikoho nachytat.. tak soráč no... ale mě to na chvilku dost zmátlo

24.02.2015, 13:00 |
gizmi
cajk, vecer si pod clankem prostuduju diskuzi, jestli uz zjistili, ze to rozesila schwarzenberg :-)

24.02.2015, 13:34 |
Luke_288 | Upraveno: 2015-02-24 13:38:11
O_O: hele v klidu, mě když přišel první, tak jsem taky chvíli přemejšlel, naštěstí za pár vteřin přišel druhej, tak mi bylo jasno.
každopádně bych chtěl mít klienty, co se mnou komunikujou zásadně ryze ČESKY, bez hrubek...to co přišlo dneska rozhodně nevnímám jako něco brutálně česky špatně, toho mi chodí mraky a hlavně i těch smluvních dokumentů o kterých se píše.
ale tohle je forum neomylných :)))
edit: navíc teď mi dorazil další s předmětem totožným s jednou naší akcí, nevim jestli náhoda, každopádně dobrý