Navštíveno 2096x

01.03.2015, 12:54 |
fredh Čau, začal jsem makat v Německu a mám menší dotaz ohledně SIM karty. Byl jsem si ve Sparkasse založit konto, kvůli výplatám a abych mohl používat internetový bankovnictví a mohly mi chodit potvrzující sms zprávy na mobil, při platbách, potřebuju německou SIM kartu.
Mohl by mi někdo prosím poradit co koupit? Bude to karta jen čistě na potvrzovací sms, nechci z ní volat ani psát sms, žádnej internet. Nechci zbytečně platit za to, co nepoužívám. Mají tam nějaký karty na dobíjení? Nebo budu muset koupit kartu a měsíčně platit nějakej paušál a není jiná volba. Jaký podmínky má třeba Aldi nebo Penny a další?
Díky za radu, jestli se někdo najde.

01.03.2015, 14:34 |
Augi fredh: Něco mi uniklo? Pracuješ v DE a řešíš SIM za 8 nebo 12 EUR?

01.03.2015, 15:03 |
fredh jo řeším. jsem tak naučenej. Z principu nerad platim za něco co nevyužiju. Chtěl bych znát možnosti, jaký tam jsou. Nijak detailně jsem se o to doteď nezajímal, tak hledám radu.
pritelkyne ma debitel to je nejakej virtual tmobilu, predtim mela symio ale byl tam porad nejakej problem, tak presla. levnejsimasi nenajdes
congstar prepaid. neplatis nic, len ak volas, tak v DE 9c/min
Je to D1, takze dobra siet.

01.03.2015, 21:40 |
Rudi Mám taky sparkasse a koupil sem si k tomu jenom tu jejich TAN kalkulačku, abych mohl dělat platby.

02.03.2015, 07:37 |
fredh no tu kalkulačku jsem nechtěl. Budu v česku, zapomenu ji v DE a nezaplatim nic. mobil mám u sebe pořád.
Jinak díky OO a Noclue. Jedno z toho asi vezmu.