Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > mobilni virivka

o Navštíveno 3069x o
o 01.03.2015, 20:04 | Romca55
Zdar nemate nekdo doma mobilni virivku?celkem me to zaujala a mel bych par dotazu na majitele...dekuji

o 01.03.2015, 20:15 | gizmi
Myslis jako tu hracku, ktera se polozi do vany, napoji se hadice a vedle vany se na to napoji "vysavac" ? Mame doma (dostal jsem to jako darek), pouzito asi 3x (nikdo to nechce pak skladat a susit, aby se to uskladnilo).. Spatne to neni, ale nema to na navstevu profi, kde je prostor pro vic jak jednoho cloveka, meni se barvy, je tam atmosfera, klid a romantika..
o 01.03.2015, 20:35 | AR
řek bych že spíše myslí ten nafukovací bazén ;) na veletrhu sem toho viděl docela dost.
o 01.03.2015, 20:45 | Romca55
jde mi přesně o tento typ...

[ Link ]
o 01.03.2015, 20:54 | htd
ta cena je normální:)
mívají v bauhaus a makru, dokonce i hranaté

zkušenost nemám

foto k příspěvku  od htd

o 01.03.2015, 21:03 | Romca55
jo s tou cenou mi to je jasné ale ten model vychází momentálně nejlépe v mountfieldu...jen by mě zajímalo jestly to opravdu funguje a je to srovnatelné a jak je to s ohřevem vody...resp jak to dlouho trvá jak se to vyplatí jestly ohřívat pořád nebo jen nějaké hodiny před koupáním...atd..
o 01.03.2015, 21:14 | AllInOne
Zapneš, mezitím mladý vykropíš hrobku a pak se dete rovnou čvachtat:-)
o 01.03.2015, 22:25 | Q
hele máme to na chatě a naprostá pohodička.
rozbalíš, jednotka ti to nafouká, připojíš jednotku, napustíš vodu a necháš hřát

ráno zapneš, večer to je teplé - podle prostředí a okolí.
jinak to dej do místnosti, které nevadí pára, horko a voda. jak se do toho naložíš a začne to bublat, tak to lítá všude jako u klasické vířivky. mám Intex z Marimexu. ti to stejně dováží.
o 01.03.2015, 22:52 | AR
tvl vykropíš hrobku :-D
o 02.03.2015, 08:49 | gizmi
Q: pockej, jako DOMA uvnitr????? To bych mel strach, ze to praskne a doma peklo. Co se tyce vyhrevu, kolik to ma hodnoty? Ja jen aby navsteva kvalitniho zarizeni i se sektem nevysla levneji nez vyhrev te domaci :D Rozepis se trochu..

AllInOne: :D :D 100bodů :D :D Vlastní zkušenost? :D
o 02.03.2015, 09:17 | tappaja
A nezapomen na Savo! :D
[ Link ]
o 02.03.2015, 18:43 | hawai
Taky jsem o ní jeden čas přemýšlel, ale potom co jsem pročetl pár recenzí, tak jsem se na to vykašlal. prý s masážníma tryskama z ,,velkých,, výřivek se to nedá srovnat. Prý to ani nejsou trysky, spíš ,,bublátka,, na efekt
o 02.03.2015, 22:37 | Alííí
Prodavali jsme... distributor to loni v lete zacal stahovat z prodeje, nekde v pracovnim emailu bych nasel to vyjadreni...nekde v Holandsku to nekomu podpalilo prdel, protoze to probijelo do vody... :-) Mspa Alpine, Mspa Camaro, Mspa Oasis, atd.
Je to nafukovaci korpus, sedis vlastne na zemi (pokud si to nepostavis na polystyren, nebo nejakej jinej izolant), a bublinky Ti dela jen dole po obvodu deravej nafukovaci kruh kolem dokola...nazyvat to virivkou chce docela odvahu. Ale vodu to ohreje a bublinky to dela.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3265 sekund.