Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Někdo s možností slevy v autorizáku Honda ?

o Navštíveno 2148x o
o 05.03.2015, 19:45 | gizmi
Vlastním Hondu FR-V a zakoukal jsem se do originál příslušenství:
x bodykit (přední lízátko, zadní lízátko a prahy)
x maska

Údajně by tento kit měl stát 30t peněz, což není málo a nemám tu cenu ověřenou. Byl by někdo, kdo by to dokázal zjistit + třeba i nějakou slevu ? Rád bych třeba i nacenění jen masky a předního lízátka..

Vím, jsou to kravinky, ale když už nechci auto tunit, tak alespon origo-tuning :D

o 07.03.2015, 12:42 | gizmi
Nikdo? :(
o 07.03.2015, 13:10 | mourl
Zkus Aldu: Aleš - 723 133 134 umí vcelku hezké ceny origo H dílů. Má i servis a je to partner H-C clubu viz: [ Link ]
Nejlepší by bylo, kdyby jsi si rovnou věděl čísla dílů.
o 07.03.2015, 14:55 | HIGHTOWER | Upraveno: 2015-03-07 15:04:31
pokud je to příslušenství, je tam automaticky sleva 15%. Před týdnem jsem si taky něco objednával... ale na níž se tedy dostat neumím... Jo, a bylo to asi jen do 28.2., teď snad asi jen 10%, jestli vůbec, neb říkali, že musím právě objednat do 28.2....

A na ceny se poptej v pohodě, po mailu, tady [ Link ] najdi, oč ti jde, pošli jim obrázek s dotazem na tu část a oni ti pošlou nabídku - cenu, termín dodání atd., taky jsem to tak udělal a v pohodě :-)

Případně zkus ebay, já tam kupoval úplně poprvé, rovnou masku na AG7, za celkem dost peněz, z Tchaj-vanu, platil jsem kartou, domluva v pohodě po mailu a pomocí translatoru google :-D a do týdne jsem to měl doma :-)

Masku počítej min. kolem 8 tis., je to neskutečně drahý. já si nechal napočítat přední spoiler, prahy a nacenění bylo 30.000,- Kč, zadní spoiler mi tady v ČR nějak nebyli ani schopni nají, což nechápu, takže to by bylo + dalších 12-15.000,- Kč :-( Nejhorší je, že takové ceny jsou i z USA, Tchaj-vanu, prostě sehnat to za nějak levno, nejde :-(
o 07.03.2015, 16:31 | gizmi
Mourl: Alese znam, ale zatim me slo o informaci, kolik je cena ofiko

Hightower: na prislusenstvi bylo i vic, vetsinou to maji pri akcich (ja vetsinou na podzimni beru origo sterace, vyplati se to), kazdopadne ceny poptam v odkazu jak pises. Diky! Ebay je na FR-V mrtvola, proste je to auto, kterych jezdi strasne malo a podle toho se nabizi i dily :( Je moznost koupit od TSSka pekny doplnky, ale chtel jsem original - zkratka ne cely narazniky, ale jen ty lizatka jako kravinky. Ted mi kamarad bude tahat z Anglie vydrazeny origo dekl do kufru (vanicka z gumy) a to je asi tak vse z prislusenstvi, o co jsem zavadil :D

OMG, to jsou ceny za kus plastu. Pritom za 30t mi to udela clovek na zakazku uz podle me :D
o 08.03.2015, 12:23 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
info@ahcl.cz
pošli mi čísla dílů nebo něco co pouze přepošlu do Hondy a člověk tam už nic dalšího nebude muset dohledávat :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4839 sekund.