Navštíveno 2836x

09.03.2015, 12:31 |
gizmi dr.marty: ja treba vyrustal a nadale ziju v lokalite plne Romu (Plzensky Petrohrad) a muj soused na patre vedl odboj skinu proti nim, takze jsem "v tom" od mala vyrustal. Na druhou stranu to vedlo rodice i me k tomu, abych se hned z 5. tridy dostal na gympl, coz se povedlo. Jinak jiz v treti tride jsem "nosil" u sebe motylka a penezenku jsem mel na retezu + v kapse peprak. Na druhou stranu jsem mel docela stesti, protoze jsem byl za zivot prepaden jen 2x. Jednou si odnesl cikan na pamatku jizvu od noze na tvari (bylo jich 5 pred skolou) a pak az v 19ti po ceste na disko, kdy jsem to od 3 dospelaku dostal sice slusne (vyhozena noha, oci jak panda a domlaceny solidne, ale domu jsem prisel jak s mobilem, tak kozenou bundou (tenkrat mi otec vysvetloval, ze mozna bylo lepsi jim to dat)... Kazdopadne na druhou stranu mraky z nich me zdravi a ackoliv cely den stoji na rohu chodniku a nic nedelaji, tak jsou OK (alespon ke me). Asi stacilo me videt parkrat v cernakach PCR, par jsem jich poslal na Bory (veznice) a v celku maji odstup a respekt, nebo to bude tim, ze mamka za mlada delala krupierku v Plzenskem vyhlasenem casinu a nejzamoznejsi Romska rodina (velmi vychovani lide) ji do dnes uznavaji a mame klid. Kdo vi, kazdopadne udelam maximum pro to, aby syn chodil do "ciste" skolky a nasledne do slusne skoly a hned v 5. tride pujde tradicne jako deda, otec i ja na gympl. Je to jedina sance, jak decko ochranit. Tohle je zlo!!! Jeden slusny beloch ma vetsinou jedno decko v pozdejcim veku (maximalne 2)...oni maji 16 deti (opravdu bezne!!!!) a mnozi se vice jak me rybky v akvarku (a to se taky snazi dobre :D )....za chvilku tu budeme mit problem jako Nemci s Turkama. Nam se sice smejou z tech "lepsich statu", ale Anglie je plna cernochu a sikomoocek, Nemci maji problem s Turkama, atd atd..

09.03.2015, 12:49 |
dr.marty | Upraveno: 2015-03-09 12:52:55
No vidíš....A proto se teď zeptám.Myslíš si,že je dobře,aby i přes toto všechno měli stále nějaké přednosti a zvýhodnění?Myslíš si,že tato integrace něčemu pomůže??Rovnou si sám odpovím-NE nepomůže.Naopak lidi budou stále víc a víc nasraný.Je snad ještě něco co nemají a my jim to můžeme dát?!Proto píšu,že mi to hlava nebere.....
EDIT:jak už bylo uvedeno v článku
"Romové, kteří chápu, že normální je nedevastovat byty, neházet odpadky z oken, nekrást, platit nájem, posílat děti do školy a pracovat, tak činí i bez integračních programů a příspěvků"
...no tak se jen ve frontě pustí dopředu, no. Vlk se nažral (uděláme gesto pro EU) a koza zůstala celá (černej práci nedostane, bo všude chcou aspoň učňák). Akorát to některé lidi ve frontě zdrží :-)

09.03.2015, 17:39 |
gizmi Crestik: taky pravda.. ;) Horsi jsou ty volny mista ve skolce + dotace na skolu a na pomocnika...

09.03.2015, 17:59 |
CRK Ten kdo práci většinou ani vlastně nechce, tak má mít na pracáku přednost? Dobrej vtip...
O to jedno místo vůbec nejde, ani o deset ne. Ale jde o PRINCIP, jak jsou kurwy černý zvýhodněný proti nám, který makáme a platíme daně jako mourovatý a oni se nám tlemí do ksichtu, když jdeme odpledne z práce!!! Podmínkou pro udělení důchodu je mimo věk i odpracované období, ne??? Co ty cygánský kurwy kdy odpracovaly??? Já si sice myslím, že to, co tam někdo vyblil, je bohapustý nesmysl blbě interpretovaný, ale už i tak mají morgoši příliš moc velkej vegáč. Nesnáším je a nevadilo by mně, kdyby odtáhli tam, kam je směřoval ... Ten co Německu poroučel ve 30. letech.
crestik:tady nejde o vlka a okozu,ale o to,že uděláme další ústupek.Jak daleko chceš ještě ustupvat?
A další věc je ta,že za co normální lidi platí,oni dostanou zaplaceno....

09.03.2015, 18:08 |
CRK Nedávno bylo v TV zase něco s Jílkovou a tam řešili, že by pro všechny (tedy hlavně pro kofoláče), chtěli "rovnější" podmínky a to i bydlení atd. Že prej často bydlej nedůstojně atd. Chtělo se mi zvracet!!! Kdyžtak si to najděte, nemám na to žaludek a je mi z nás špatně!!! Protože my to děláme, my jim to všechno krásně dáváme a dobrovolně!!!

09.03.2015, 18:11 |
CRK
nadáváním na foru to stejně nikdo nezmění, tak proč si z toho jalového kroku aspoň neudělat srandu. Za nějakou dobu se zjistí (stejně to většina ví už teď), že to stejně nemělo žádný efekt a stane se co...kulove. Příjde ještě větší kravina. Ještě furt jsou tady obecní vyhlášky, kterýma toho lze taky spoustu řešit. Ale to by musel být vůle...
crestik:asi chápu co tím chceš říct a chceš se nad tím nadnést,ale stejně.Třeba jako to,že máme nechat naše děcka brzdit ve výuce a nechat je nedej bože utlačovat (šikanovat) kvůli situaci jakože - dětem s problematickým chováním už nebude hrozit »zvláštní« škola, pokud se u nich neprokáže mentální postižení
Tohle ale taky jde řešit, ale zase...chce to vůli ze strany ředitele. Má slabé výsledky, nechá se propadnout, nelíbí se to rodičům (LOL), hurá na přezkoušení před komisí. Dvě propadnutí a nazdar. Jen tam nesmí sedět někdo "za čoudíka má škola další peníze". A jsou dvě cesty, buď budou tolerovat na svojí škole půlmozky a zkoušet nekonečné pokusy o začleňová ní a individuální studium, nebo se z nich stane normální škola.
Nevím jak jinde, ale u nás to maj ty ženský na pracáku rozdělený podle abecedy. Takže udělat si průzkum cikánskejch příjmení v okolí a nechat se přejmenovat na příjmení z počátečním písmenem, který nemaj oni. :-D
Jednou v životě jsem byl na pracáku protože jsem měl mezi prácema volnej měsíc a viděl jsem tam snad jen jednoho cigoše. Navíc byl odbaven tak pětkrát rychleji, než jakejkoliv jinej občan bílé pleti, co tam hledal práci.

09.03.2015, 19:26 |
gizmi Jenze to se nejmenujes s prvním písmenem "Č" ... tady v Plzni je to samej Čonka, Dežo, Éržik = konečná :D

09.03.2015, 19:27 |
CRK | Upraveno: 2015-03-09 19:28:22
Ty woe, jak může vůbec někdo zkoušet tohle někam zařazovat?
[ Link ]
gizmi:ještě jsi zapomněl na Baloga a Čoreju :))))
nevím, čemu se divíte, už jsme dávno diskriminováni a za těch 25 let od revoluce je to čím dál horší a ještě bude...