Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rada : malý NTB

o Navštíveno 1900x o
o 10.03.2015, 07:46 | z0diaC
Ahoj, prosím někoho kdo se poslední dobou zabýval koupí 10-11" NTB ? Požadavky : aby něco vydržel na baterce,což je v tomhle rozměru trochu problém,co jsem tak viděl,čtečka karet,aby zvládal úpravu vydea ze sport kamery (pravděpodobně fullHD) - na to je promárně určený - vyčistit kartu ze sport kamery a stříhání videa z ní, poté nahrání na flash.

Cenový strop 15000,-, samo nová s dokladem .... klidně i někdo nabídněte pokud prodáváte.

Díky !

o 10.03.2015, 08:02 | mr.brain
Mám obavu, že v tomhle rozměru s požadavkem na stříhání FullHD videí za 15000 Kč je trochu utopie.
Třeba z Czechcomputeru by se z nabídky dalo uvažovat (aby to splnilo cenovou podmínku) o jednom ntb [ Link ]

Míň jak Core i5 bych na tohle asi nechtěl a spíš bych vybíral něco s 8 GB operační pamětí. Výdrž na baterce v tomhle rozměru moc problém není, ale chce to buď 6 nebo 9 článkovou baterku. Co se tá výdrže týče já mám už "letitý" Thinkpad E125 (od r. 2011) a baterká dává pořád přes 5 hodin kancelářský práce a internetu (+wifi). Je to o tom hledat, ale zauvažoval bych nad těmi požadavky.
o 10.03.2015, 16:30 | endru.ondra
jestli tě jde jen oříznout začátek a konec pospojovat pár filmů nic extra žádný triky tak to stačí něco obyč ale na to 10 malá já to dělal na 14,1 a velikost tak na hraně.
o 10.03.2015, 18:35 | z0diaC
jj,jen oříznout a spojit ... žádné efekty,prolínání a já nevím kde co .... navíc to bude ovládat starší člověk,takže bude rád,že se naučí to ořezávání .... chce něco menšího kvůli častému manipulování atp. ...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3553 sekund.