Navštíveno 3850x

tak kdo si ho odveze se slevou ? :D
[ Link ]
Být vtipný za každou cenu, no nevím...
pro info můj inz o není.. :D
Humor ze zakladni skoly, trapny.
Tomu je mentálně tak pět let, jinak se to říct nedá.

14.03.2015, 11:02 |
matik | Upraveno: 2015-03-14 11:04:34
Tak koupeno :)... Uff :)
Více než ten inzerát, mi rozesmálo hodnocení inzerenta :)
Vypadá to že už něco prodal, tak jestli se text inzerátu nesl v podobném duchu tak se divím že někdo vůbec zvedl telefon aby mu zavolal.

14.03.2015, 21:02 |
bafis trapný...
přijde mi to, jako by to na týpka někdo narafičil...

15.03.2015, 13:46 |
jzxr sice inzerát pobavil ale myslím si to co LP nade mnou:)

16.03.2015, 15:28 |
Shr3k Hm, 181 TZ jak vyšitá, mnoho (post)pubertálních šprýmařů neuvědomuje, že tyhle vtipy mohou při nešťastné konstelaci TŘ skončit taky ústavní výchovou, obecně prospěšnými pracemi, to v tom lepším případě.

31.05.2015, 02:05 |
Rudi krásně napsaný :-D překopíruju i pro případný opozdilce
"Zdar, mám pro tebe nabídku, která se už nebude opakovat, prostě teď nebo nikdy. Jde o luxusní kousek kultury a moderní doby, kterej ještě pořád neprorazil v jihovýchodní evropě a moc se mu nedaří ani v africe a asii, ale já vím že někdo jako ty tohle přesně potřebuje a dokážeš to patřičně ocenit. Je uplně jedno jestli seš princeznička co za den sezobe hrst zrní a nebo pořádnej řízek co na posezení odpraví půl prasete a zaleješ to dvanácti tuplákama, tuhle fenomenální mísu každý ráno rád uvidíš. Průměr vývodu je dost velkej (100mm), takže i když ze sebe vypustíš monstrum velikosti babišova šestitýdenního kuřete tak to bez problému zvládne. Protože keramika je studená a mám tě rád, tak ti k tomu zadarmíko přihodím úžasnou věc – plastový prkýnko na který si dřepneš a nedostaneš ranní šok. Chápu že seš pohodlnej člověk a nebudeš se chtít tahat s kyblama plnýma vody aby si ten eklhaft po sobě nechal zmizet v nekonečné černé díře, dám ti k tomu aji nádržku se splachovačem kterej si mužeš seštelovat na tolik vody kolik ty tvoje zlatíčka budou potřebovat, takže stačí jenom zmáčnou čudl a všechno co do mísy vpustíš zmízí.
Mísu nikam nepovezu a něco tak úžasnýho do ruk pošťákům v české poště nikdy nesvěřím, takže jestli ju chceš tak si pro ni musíš dojet "