Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Pouzdra iPhone 6 Plus

o Navštíveno 2089x o
o 15.03.2015, 19:11 | Knightey-
Pochlubte se jaky mate pouzdra na tento telefon.
Pokukuju po tom co koupit ale nejak nic moc teda..
Vzdy jsem mel pevne Bugatti od 4, 4S, 5, 5S ale na tehle typ se snad ani nedela.

o 15.03.2015, 19:22 | codexx | Upraveno: 2015-03-15 19:27:39
Koupil jsem si v listopadu na 6+ tenhle kryt (ten nejlevnejsi co jsem sehnal - mel byt tak na tyden max. dva) s tim, ze az najdu nejake rozumne pouzdro, co si mi libi, nahradim ho.

[ Link ]

Do dneska jsem nic nenasel, takze celly pouzivam dal :-( Ucel to plni - je vyssi a zabranuje poskrabani skla na fotaku.
Jinak 6+ neni muj primarni telefon, nenosim ho vsude, takze to moc nehrotim.
o 15.03.2015, 19:22 | PAVELK
No tak ses pochlubil že máš 6plusko
o 15.03.2015, 19:55 | macek
mel jsem jich nekolik ale fakt pro me nej je tohle original Apple kozeny fakt se super drzi a neklouze jako samotnej foun v ruce a je opravdu tenoucky

[ Link ]

foto k příspěvku  od macek

o 15.03.2015, 19:56 | macek

o 15.03.2015, 19:56 | macek

o 15.03.2015, 23:49 | Knightey-
Codexx: aha a jak to vypada po nejake te dobe? Jemezi tim pouzdrem a telefonem videt bordel? Dela takove ty skvrny kdyz je prilepeny k telefonu?

Pavelk: ?

Macek: no na nej jsem koukal ale cetl jsem, ze u neho praskaji ty rohy prave. Libilo se mi to, co si zde prodaval. To jsi taky zkousel na svem telefonu?
o 16.03.2015, 00:27 | macek
Ten element case byl super ale stvalo me to prekrejvani :)) ver ze tenhle origo je vazne nej na ten foun pac nezvetsuje foun super se drzi a to jak pises ze se nak lamou rohy?? nevim a kdo ho ma tak si jeste na to neztezovald a da se sehnat za mene nez je ofiko cena
jediny minus je ze ta kuze se casem trochu osoupe a pak to ma takovou patinu
o 16.03.2015, 00:37 | Knightey-
Macek: no nekdo na iphone forum to psal, udajne ho daval reklamovat a nvm jak dopadl.
Docela se mi libi tento: [ Link ]
o 16.03.2015, 00:38 | macek
tak to ten element case bude urco lepsi
o 16.03.2015, 00:41 | macek
mam ten origo kozenej od Applu asi tri tejny a zatim super zadne problemy a to ho porad vyndavam kdyz sednu do auta a davam do drzaku Brodit
o 16.03.2015, 10:29 | Daryl (A)
ten origo se dela i v silikonove verzi. Dojem na omak je prakticky totozny a nespini se. Po asi 3 kozenych jsem nahodou dalsi nesehnal (zrovna vyprodano) a tak sjem vzal silikon. A byl jsem mile prekvapen.
o 16.03.2015, 10:36 | codexx
Knightey- Bordel se tam nedostava (ale telefon netaham porad u sebe, pres den ho mam v kanclu na stole), zadny skvrny ani mapy se nekonaji.
Pouzdro je 100% funkcni, ale je to proste jenom kus silikonu.

foto k příspěvku  od codexx

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.9799 sekund.