nebo se to dá rozchodit na RaspberryPI 2 celkem obstojně.
[ Link ] [ Link ] Naistaluješ přes instalátor Noobs OpenELEC (minimální distribuce linuxu pro RasPI) a na to multimendiální nádstavbu KODI (dříve se jmenovalo XBMC). Pak přiinstaluješ balíček týkající se online videí a je to.
Doma to používám a jsem spokojenej ;-)
Vím zní to složitě, ale přes Nooobs zvládne kdekdo. Jen stáhneš Noobs, nakopíruješ na SD kartu, vložíš do RasPI a pustíš. Dál už jen klikáš a všechno se udělá samo. RasPI připojíš přes HDMI k TV a přes HDMI-CEC se to RasPI dá ovládat přímo ovládačkou od TV. Samozřejmě ti nic nebrání si na USB port připojit klávesnici/myš. Napájení 5V pro RasPI je udělané přes microUSB konektor, takže stačí USB kablík který připojíš na USB port televize a máš vyřešené napájení a zároveň se ti RasPI pouští jen když jede TV.
Podle mě nejlepší řešení v poměru cena/stabilita/výkon.
P.S. - ještě jsem zapomněl na wifi, RasPI má standardně jen metalický RJ45 port, ten doporučuju používat (natáhni si UTP kabel k TV, bude to daleko stabilnější zvlášť když se budeš dívat na HD videa). Ale wifi se dá vyřešit připojením wifi USB donglu.
P.P.S. - kdybys tak toužil po Androidu, tak se na tom samozřejmě dá rozchodit i android distribuce, ale připadne mi to zbytečný