Navštíveno 3317x

17.03.2015, 19:07 |
xSam Ahoj všem,
chtěl bych do teréňáka dostat nějakou hudbu.
Na autorádio bohužel není místo, nicméně mně někdo poradil, že by šel pořídit zesilovač (ten se dá schovat kamkoli) a k němu připojovat mobil přes jack.
Jde to nějak, nebo je to ouplná kravina?
Případně dáte nějak tip jak to udělat?
Nepotřebuji, žádnou super kvalitu reprodukce, v podstatě to musí hrát jen nahlas aby to překřičelo motor když se přesouvám někam na akci:-)
Díky za tipy a rady
xSam
Má to tak Luke Jeep v broukovi, není to žádný problém, stačí kabel jack 3,5 na 2x cinch a jedeš... Hraju tak v garáži na starém receiveru, když mě omrzí rádio.
Jojo mám to tak v Broukovi - rádio mě tam sralo... Já mám ještě před zesilovačema fuknutou aktivní vyhýbku - páč mám zesíky 3 ;-)
Jinak ale klasika jak píše Tuner numero due - kablík jack-cinche a pích natvrdo do vstupu...

19.03.2015, 13:06 |
xSam Kluci a můžete dát prosím tip co koupit? Klidně z druhý ruky? Fakt mi jde jen o to aby to vyluzovalo zvuk.
Díky moc

19.03.2015, 15:34 |
Chris skor pozri, fone s androidom + USB externa zvukovka a z toho RCA do zosika :)
Chris,prosím tip na tel i zvukovku.Dekuji
normálně si vyber zesilovač
a kabel ( do vyhledávače kabel cinch - jack 3,5 )
největší problém bude repro - doorboardy nehrozí , směrování nehrozí
,tlumení atd.
a držák na mobil -to je taky laborace sehnat nějakej co k něčemu je (a ne na hovno jako většina,ale to se tu taky řešilo )

20.03.2015, 00:13 |
xSam Ackoliv jsem na autohificlubu nekolik let, nikdy jsem snad zesilovac do auta nevidel. Byli byste prosim tak hodni a dali tip na konkretni typ?
Midi, jak to myslis problem s repro?
Drzak na mobil nejal zmaknu, to nebude problem...
můžeš dát foto interieru (nejlíp asi foceno od zadních sedaček )
případně foto kde jsou v originále reproduktory
---------------------------------------------------
kam plánuješ dát reproduktory nebo kde jsou ted

20.03.2015, 08:25 |
xSam V samuraji zadni sedacky nemam a repraky budou pod palubkou v bocich kastle jsou tam na ne doury. Zesilovac dam pod sedacku spolujezdce...

22.03.2015, 21:19 |
Chris DAC/zvukovka bude stale kvalitnejsia ako jack vystup :).