Navštíveno 1932x

potřebuji koupit nové pneu 205/50 R17 cenově kolem 2000kč/ks jakou gumu koupit v poměru cena -kvalita? co jsme koukal tak se kolem toho pohybujou Barum bravuris, Nexen N6000, Matador mp46, Kumho kh11e, Toyo pxcf2, Falken ZE914, Sava intensa, které z nich??
dneska řeším to samé ten rozměr na moje mondeo, zrovna nejsou bobánky tak jsem musel jít podle ceny a vybral po doporučení barum bravuris3, prý to není nejhorší, cenovka na netu je 1690 za jednu
Letos taky budu řešit stejný rozměr a už loni jsem narazil na Membat Passion, hodně kladných reakcí, pouze více zavaží při vyvažování. Ale na klidné příměstské dojíždění do práce to asi otestuju za ty peníze
[ Link ]

19.03.2015, 11:03 |
walish | Upraveno: 2015-03-19 11:08:24
kumho nebo falken případně trochu dražší vredestein sportrac 5 ultra cento.

19.03.2015, 11:17 |
brzda jeté někdo nemáte?
Kumho už mi na auto nesmí, mám je tam momentálně a neskutečně hučí, byly už na autě když jsem ho kupoval. Nevím kdo je tam dal ale 2 vyrobené ve Vietnamu, 2 z Korey, navíc podařilo se mi v noci trefit díru, nic moc rána ale prasknul kord a je bublina takže je musím měnit.
Vredestainy jsem chtěl ale jsou mimo cenově, v tomhle rozměru jsou někteří výrobci neskutečně drazí.