Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > pískovačka

o Navštíveno 2176x o
o 19.03.2015, 20:18 | Midi34
pořídil jsem si pískovačku [ Link ]

než jí poprvé rozjedu - poradí někdo kdo má zkušenost jak moc jí naplnit , které abrazivo , atd

pak mi není jasné to víčkonahoře - to musím podržet -pustit vzduch a ona se natlakuje

případně další postřehy k pískování ,díky

o 19.03.2015, 23:39 | kuchta
První co bych řekl tak něco takovýho je úplně k ho*nu.Nikdy to nebude pořádně pískovat. Do práce se kupovala pískovačka asi za 80tis a kompresor co k tomu byl nějaký šroubový atlas copco 15kw.Pískovalo to pomalu a nic moc.Teprve co se koupil kompresor kterej dává asi 3800l za minutu (30kw) a tlak 13 atmosfér tak to začalo mít nějakej smysl a účinek.
o 20.03.2015, 07:41 | Midi34
chápu - tohle nebo obdobu tohohle má pár lidí na offroad foru
vím že budu potřebovat dobrej kompresor (mám 1 píst orlík ) a 3píst orlík - s tím souvisí jistič na přívodu baráku a další

co pískujete v práci ?
o 20.03.2015, 20:54 | kuchta
Pískujou se převážne věci z přepravníkú.Takový ty náklaďáky co převážej osobní auta.Když se repasujou nástavby tak se to opískuje a nalakuje.
o 20.03.2015, 22:42 | Jarda S.
kompresor je základ všeho i ten 3píst si myslim bude mít problém to utáhnout, naplnit bud křemičitým pískem nebo brokama
o 21.03.2015, 18:44 | kuchta
Jen takový foto čím se krmí ta naše pískovačka.Vpravo kompresor a vlevo zasobník na vzduch 2000l.

foto k příspěvku  od kuchta

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3204 sekund.