Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Asistenčná služba ACA1213

o Navštíveno 2688x o
o 20.03.2015, 17:20 | muSlim
Nepozná niekto niekoho v %subj%?

Rád by som vedel aké šance mám na to aby som znovu videl čiastku ktorou mi idú... Nakoľko im sundali už aj web kvôli dlhu, začínam mať nie úplne dobrý pocit, i keď čiastka nie je nijak likvidačná :-D

o 20.03.2015, 23:46 | LordPeytl
V prdeli byli tusim od roku 2012. Takze dneska plakat nad pohledavkama je asi k nicemu :D I kdyz to treba oficialne polozili az letos.
o 21.03.2015, 06:25 | LordPeytl
V unoru bylo zahajene insolvencni rizeni, tak muzes svoji pohledavku prihlasit.
o 21.03.2015, 16:36 | muSlim
Vďaka. No husté je že sú stále vedení u našej firmy (VF) ako asistenčka v prípade problémov s autami, ta to čumím ako kretén :-D
o 04.10.2015, 09:05 | muSlim
Som si hovoril že to updatnem pre info, je už teda dávno po, ale po 7. mesiacoch mi peniaze (6k Kč) vrátili pod dlhotrvajúcim nátlakom z tretej, zainteresovanej strany. Fakt spoločnosť na ktorú sa dá spoľahnúť :-D
o 04.10.2015, 09:25 | .mycTD
vsak za tim stal Charouz, ne?
o 04.10.2015, 13:43 | muSlim
2 .mycTD: to neviem. Každopádne pekne vyjebaná firma. A ešte väčší dement kto ich má zmluvne ako poskytovateľa služieb k autám v operáku (napr. Sixt :-D)... Za mňa sa u nich prihovoril a donútil ich k akcii práve Sixt, nakoľko nám ako firme poskytujú autá "sevšímvšudy", za čo im samo patrí vďaka, inak by som love asi nevidel nikdy už...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3187 sekund.