Navštíveno 3124x

Zdravím.
Jsem majitelem Opel Corsa D verze:3.dv
Zajímalo by mě jestli je tu někdo kdo má zkušenosti z převozem kočárku tímto autem.
Za veškeré rady,tipy,triky předem děkuji.
Popřípadě našel by se tu někdo kdo by měl zájem o koupi tohoto vozu?-jen v případě že tam nenarvu kočár :D

21.03.2015, 18:49 |
Lubak Já tedy nevím, auto máš doma, kočárek je každej jinej, nebylo by jednoduší než psát na web vstát a kočárek zkusit do auta? .-)sorry, ale některý dotazy fakt nechápu
Tak já nevím otázka zněla jasně tak co tady kafráš ? To mám jako jet do prodejny z kočárkama a poprosit prodavačku jestli by mi nevyvezla všechny kočárky na parkoviště? že bych zkusil který se tam vejde ? mě šlo o to jestli má někdo zkušenosti a napsal přesný tip kočárku který se tam vejde. já bych pak šel a pokud by se mi kočárek líbil tak ho koupím.

21.03.2015, 20:40 |
Lubak TAk z 1 prispevku je uplne jasne co chces-))

21.03.2015, 20:55 |
xSam Z vlastní zkušenosti vím, že v každé slušné prodejně tě nechají vyzkoušet dát kočárek do auta.
A do Corsy se určitě nějakej kočár vejde, je asi dobré si nejprve vybrat jakej chceš...
Kazdy kocarek se sklada jinak, kazdy je malicko jiny, takze jedine vyzkouset. Nam se napriklad podarilo do Yarise I. generace nacpat tandemovy kocar pro 2 deti.
Jestli tu Corsu máš jako jediné auto v rodině, tak se kloním k variantě prodat a koupit jiné, i kdyby se tam nějakej ten kočár náhodou vešel. Třídvířko, nadto malé, je prostě pro rodinu na hovno.
Jako druhé auto v rodině máme Golf III 3dv., do kufru se vešel jen ten kočár a nic k němu (a to si myslím, že Gčko má kufr solidní proti té Corse třeba) a strkat dovnitř děcka a usazovat je na zadních sedadlech taky žádná hitparáda...někdo si nechá poradit a někdo si to holt musí vyzkoušet sám :) Nakonec jsem koupil ženě Boru...
Je to blbý, ale potřebuješ jiný auto.
Já třeba po prvním testu kočárku v krátký fábii jsem jí rovnou prodal a koupil kombíka Octávku.
Když máš kočár s korbičkou(na začátku mít budeš), tak je opravdu nereálný ho tam dát. I když jsme měli poměrně dobře skládací kočárek, tak korbičku prostě nesložíš a buď jí tam na krev narveš, ale nemyslím si a nebo jí dáš na zadní sedačky, což je pak zase špatný s ohledem na bezpečnost v autě.
vždycky sebou povezeš spoustu tašek apod, které se Ti opět do kufru nevejdou a budeš je cpát dítěti na sedačku (opět nahovno).
A 3dvéřko budeš taky proklínat po několika zandavání a vyndavání dítěte do sedačky.

24.03.2015, 09:21 |
DaveF žena vozila kočárek ve Fiestě, ale měli jsme ještě další 2auta.
Podvozek zabral celej kufr a ještě musíš sundat kolečka. Hluboká korba musela být na zadní sedačce, což jde max s jedním dítětem a další krámy taháš třeba na sedadle spolujezdce.
DaveF: na sedadle spolujazdca mas predsa dieta v sedacke a vypnuty airbag

24.03.2015, 10:13 |
DaveF nj jenze u Fiesty nesel vypnout airbag
tak u mě třeba taky nejde vypnout airbag, pak se mi podvědomě příčilo mít dítě na sedadle smrti a v neposlední řadě ISOFIX mám jenom vzadu
Dave: ale vzadu si mal predaa korbu kociara, ci ta sa ti zmestila spolu so sedackou a dietatom?
Honza: ja v jednom aute isofix nemam vobec, amici to nejak neriesili

25.03.2015, 09:54 |
DaveF | Upraveno: 2015-03-25 09:54:58
noclue: ano, dozadu se bez problémů vešla sedačka(vajíčko) i hluboká korba vedle sebe.
Jinak co se týče toho kam umístit takhle malé dítě, tak jsem taky pro zadní sedadla vpravo i když v některých situacích je samozřejmě výhodnější ho mít vedle sebe.
Kočár věčný problém, my ho musíme skoro celej rozebrat :-) (Polo), problém je ale spíš v neskladným kočáru (nekupovali jsme, zdědili) než v autě :-D