Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Opel Corsa D vs. Kočárek

o Navštíveno 3124x o
o 21.03.2015, 11:51 | s0ader
Zdravím.
Jsem majitelem Opel Corsa D verze:3.dv
Zajímalo by mě jestli je tu někdo kdo má zkušenosti z převozem kočárku tímto autem.
Za veškeré rady,tipy,triky předem děkuji.
Popřípadě našel by se tu někdo kdo by měl zájem o koupi tohoto vozu?-jen v případě že tam nenarvu kočár :D

o 21.03.2015, 18:49 | Lubak
Já tedy nevím, auto máš doma, kočárek je každej jinej, nebylo by jednoduší než psát na web vstát a kočárek zkusit do auta? .-)sorry, ale některý dotazy fakt nechápu
o 21.03.2015, 20:28 | s0ader
Tak já nevím otázka zněla jasně tak co tady kafráš ? To mám jako jet do prodejny z kočárkama a poprosit prodavačku jestli by mi nevyvezla všechny kočárky na parkoviště? že bych zkusil který se tam vejde ? mě šlo o to jestli má někdo zkušenosti a napsal přesný tip kočárku který se tam vejde. já bych pak šel a pokud by se mi kočárek líbil tak ho koupím.
o 21.03.2015, 20:40 | Lubak
TAk z 1 prispevku je uplne jasne co chces-))
o 21.03.2015, 20:55 | xSam
Z vlastní zkušenosti vím, že v každé slušné prodejně tě nechají vyzkoušet dát kočárek do auta.
A do Corsy se určitě nějakej kočár vejde, je asi dobré si nejprve vybrat jakej chceš...
o 21.03.2015, 22:11 | mrazik
Kazdy kocarek se sklada jinak, kazdy je malicko jiny, takze jedine vyzkouset. Nam se napriklad podarilo do Yarise I. generace nacpat tandemovy kocar pro 2 deti.
o 21.03.2015, 23:17 | PlusOne
Jestli tu Corsu máš jako jediné auto v rodině, tak se kloním k variantě prodat a koupit jiné, i kdyby se tam nějakej ten kočár náhodou vešel. Třídvířko, nadto malé, je prostě pro rodinu na hovno.
Jako druhé auto v rodině máme Golf III 3dv., do kufru se vešel jen ten kočár a nic k němu (a to si myslím, že Gčko má kufr solidní proti té Corse třeba) a strkat dovnitř děcka a usazovat je na zadních sedadlech taky žádná hitparáda...někdo si nechá poradit a někdo si to holt musí vyzkoušet sám :) Nakonec jsem koupil ženě Boru...
o 24.03.2015, 09:13 | MaSuZaPi_Honza
Je to blbý, ale potřebuješ jiný auto.

Já třeba po prvním testu kočárku v krátký fábii jsem jí rovnou prodal a koupil kombíka Octávku.

Když máš kočár s korbičkou(na začátku mít budeš), tak je opravdu nereálný ho tam dát. I když jsme měli poměrně dobře skládací kočárek, tak korbičku prostě nesložíš a buď jí tam na krev narveš, ale nemyslím si a nebo jí dáš na zadní sedačky, což je pak zase špatný s ohledem na bezpečnost v autě.
vždycky sebou povezeš spoustu tašek apod, které se Ti opět do kufru nevejdou a budeš je cpát dítěti na sedačku (opět nahovno).
A 3dvéřko budeš taky proklínat po několika zandavání a vyndavání dítěte do sedačky.

o 24.03.2015, 09:21 | DaveF
žena vozila kočárek ve Fiestě, ale měli jsme ještě další 2auta.
Podvozek zabral celej kufr a ještě musíš sundat kolečka. Hluboká korba musela být na zadní sedačce, což jde max s jedním dítětem a další krámy taháš třeba na sedadle spolujezdce.
o 24.03.2015, 09:46 | noclue
DaveF: na sedadle spolujazdca mas predsa dieta v sedacke a vypnuty airbag
o 24.03.2015, 10:13 | DaveF
nj jenze u Fiesty nesel vypnout airbag
o 24.03.2015, 11:23 | MaSuZaPi_Honza
tak u mě třeba taky nejde vypnout airbag, pak se mi podvědomě příčilo mít dítě na sedadle smrti a v neposlední řadě ISOFIX mám jenom vzadu
o 24.03.2015, 19:41 | noclue
Dave: ale vzadu si mal predaa korbu kociara, ci ta sa ti zmestila spolu so sedackou a dietatom?

Honza: ja v jednom aute isofix nemam vobec, amici to nejak neriesili
o 25.03.2015, 09:54 | DaveF | Upraveno: 2015-03-25 09:54:58
noclue: ano, dozadu se bez problémů vešla sedačka(vajíčko) i hluboká korba vedle sebe.
Jinak co se týče toho kam umístit takhle malé dítě, tak jsem taky pro zadní sedadla vpravo i když v některých situacích je samozřejmě výhodnější ho mít vedle sebe.
o 26.03.2015, 11:04 | Mishka
Kočár věčný problém, my ho musíme skoro celej rozebrat :-) (Polo), problém je ale spíš v neskladným kočáru (nekupovali jsme, zdědili) než v autě :-D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3417 sekund.