Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Ochrana karoserie - cerstve vyvareno

o Navštíveno 2414x o
o 24.03.2015, 20:32 | Antonio
Nechávám vyvařovat T4 a nevím, čím ošetřit kastli pred vyvarenim-doskladanim. Po sundani blatniku a odvareni prahu, maji vnitrni strany lisku, chtel bych to obrousit, natrit odrezovacem a necim osetrit. Máte zkušenost s něčím slušným. nechci na tom za kazdou cenu setrit, je to auto, ktere si chci nejaky patek nechat, tak bych to nechtel podcenit.
taktez potrebuju neco, cim natru treba vnitrni strany nových blatníků. jakmile bude vyvařeno chtěl bych nastříkat podběhy a podlahu něčím antikorozním.

ted nevím jak moc velký smysl má natírat treba vnitrk prahu pred vyvarenim, protoze se to pak spali, jakmile se bude nový práh bodovat.

prosím nějaké rady a tipy.

Chemii bych nakupoval tady:

[ Link ]

díky

foto k příspěvku  od Antonio

o 24.03.2015, 20:33 | Antonio

foto k příspěvku  od Antonio

o 24.03.2015, 20:50 | Tuner#2 | Upraveno: 2015-03-24 20:51:27
Jak píšeš. Obrousit, bezoplachový odrezovač a natřít 2x kvalitním základem. Vyzkoušel jsem toho hodně a na syntetiky už z vysoka a základ jedu jedině dvousložkový epoxid.

Tady v Plzni máme přímo fabriku a kilovka s tužidlem + ředidlo vyjde kolem 300,- a nic lepšího jsem fakt za ty roky neměl.

[ Link ]

o 25.03.2015, 11:43 | PAVELK | Upraveno: 2015-03-25 11:44:12
do firem na toto dodáváme Protec [ Link ]

není to jen separační prostředek ale i proti rezu, lze na to pak vpohodě lakovat barva drží, pokud by si chtěl umím ti zaslat malý vzorek i s aplikátorem
o 25.03.2015, 18:13 | Tuner#2
Nějak jsem to četl v rychlosti, neřešil jsem dutiny. Já prahy před natíral alespoň slabou vrstvou a ihned po vaření to chce něco jako rezistin. naposled jsem kupoval nějaký vosk od Valvoline. Nicméně na vrchní ošetření jak píšu v prvním postu ;)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3276 sekund.