Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > údržba autolaku

o Navštíveno 2493x o
o 24.03.2015, 21:15 | JB
Zdravím, rád bych si někde nechal udělat údržbu autolaku.
Obě auta v létě myju sám ručně, v zimě bohužel myčka, ale ne kartáčová, jen ruční mytí. Obě vozítka už začínají veteránovat - golf bude 7 let, fabka 8. Díval jsem se na detailing.cz, dokonce asi před 5 lety jsem se vyhecoval a koupil kvalitní vosky, jednou jsem je i použil a výsledek byl skvělý. Jenže jedno auto jeden den.. a lenost... a vůbec. Chtěl bych takový rozumný střed kvalita/cena. Poraďte. Nechci tu působit problémy s reklamou, tak třeba jen lehce filozo(fujte) (:o) a konkrétní doporučení třeba do mailu? Pamatuju tu nádhernou renovaci laku bmw od Pavelk, ale to asi bylo mimo moji cenovou představivost. Myslel jsem jedno auto tak 5000? Díky za názory. Jsem od Náchoda, pokud by to bylo někde blíž....

o 24.03.2015, 22:01 | soray
Tak já zkusím zapolemizovat :) Pokud se máme bavit o kompletní údržbě, tak mimo mytí je nutné lak vyčistit, což je nejpracnější část celého procesu. Dost leštičů toto šidí (je to pracné a drahé), podle toho ale pak vypadá výsledek. Pokud by měla být cena do 5k za auto, tak se dá ušetřit na leštění (udělá se rychlá jednostupňovka, která pěkně oživí lak, ale hlubší škrábance zůstanou) a dá se ušetřit i na následné ochraně laku (ani ne tak na kvalitě jako spíš na výdrži, ale s výhodou výrazně kratšího času aplikace a tj. ceny).
Když se o tom budeš chtít pobavit, písni na mail nebo mrkni na detailingclub.cz. Pokud bys chtěl obě auta udělat, musel bych za Tebou dojet, protože zrovna v Tvých končinách neznám nikoho, za koho bych dal ruku do ohně.
o 24.03.2015, 22:16 | soray
Teď ještě koukám do mapy, že jeden člen DC je z Broumova, teoreticky by ses s nim mohl domluvit
[ Link ]
o 25.03.2015, 19:05 | JB
Martine díky, ozvu se mu a zjistím, co a jak. Když se mi to nebude zamlouvat, tak bych se znovu ozval. Děkuju moc.
o 25.03.2015, 20:30 | rebel
no každopádně jen dobrej matroš je drahej :( a 5000 s praci jeste ujde
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3571 sekund.