Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Help: Kde na tuto skladbu?

o Navštíveno 2087x o
o 25.03.2015, 13:25 | Thullo
Prosím pěkně přátelé,
líbí se mi tato skladba, ale netuším název interpreta, ani název skladby - neporadíte mi někdo, jak se to dá zjistit???

Je to teda jen na FB (jinde jsem to nenašel) takže asi poradí jen ti, co mají FB...

Díky moc všem za rady ;o)

[ Link ]

foto k příspěvku  od Thullo

o 25.03.2015, 20:59 | Veva
zkoušel jsem to přes SoundHound, ale bezúspěšně... mě ten hlas přijde jako Enya, víc bohužel neporadím
o 25.03.2015, 21:44 | Thullo
2 Veva:
Také jsem to zkoušel přes různé rozpoznávače hudby, ale marně :o(
o 26.03.2015, 00:06 | Freerider
Podle mě je to tenhleten génius.

[ Link ]

Máš kliku možná, protože něco od něj mám jako podklady na cvičení na bicí :oD

Snad jsem pomohl....

o 26.03.2015, 06:11 | Thullo
2 Freerider:
Nooo to by aji mohlo být ono - jen teď najít tu skladbu :o) ale díky moc kamaráde ;o)
o 26.03.2015, 09:18 | tmx.806
abys nerek: The song is the theme song of Downtown Dubai called The Centre of Now. It was especially commissioned and written for us and is the theme song for our TVC which you can watch here: [ Link ] 
o 26.03.2015, 11:45 | Thullo
2 tmx.806:
Děkuji :o) jak jsi to jako našel prosím tě???
o 26.03.2015, 11:46 | Thullo
A je to teda konkrétně:
BARBARA SZYMANSKA "The Centre Of Now (Emaar Downtown Dubai Theme)
[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3565 sekund.