Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > O2 LTE vs. FTP problém

o Navštíveno 1917x o
o 29.03.2015, 18:35 | Area51
Ahojte lidi,

řeším takovej záludnej trabl. Mám v kanclu od O2 Air LTE nebo jak se to jmenuje s wifi modemem Alcatel Onetouch H850 a padají mi na držku FTP přenosy. Totalcommander vždy napíše, že se přenos nezdařil a pošle mě k šípku. Nepotkal jste se s tím někdo?
Díky moc
A51

o 29.03.2015, 19:50 | kuja
No neco podobnyho mam u Vodafonu a dela to filtrovani urcitejch protokolu primo providerem. Me se to teda deje, kdyz vycerpam 30Gb FUP na stahovani. Takze bych se klidne obratil na O2, jestli tam nahodou nemaj filtrovani taky.
o 29.03.2015, 20:50 | HIGHTOWER
něco podobného mi tenkrát taky simka dělala, a bylo to tím, že buď SIM a nebo to číslo, na kterém to běželo, bylo z nějaké série zkušebních bo co a měli to tam nějak blokované některé služby... Bylo to taky u kyslíka...
o 31.03.2015, 10:12 | Area51
kuja: na fup jsem se ještě s tím rozhodně nedostal, takže tudy cesta nevede :) Na O2 lince vubec netušili co s tím....

hightower: tohle už právě zkušební není, je to spárovaný s tím wifimodemem. tzn z nějakýho duvodu když tu simku vemu a dám do jinýho modemu tak tam nepoběží.

Vubec nevím co s tím a O2 ocividně taky ne :-D
o 31.03.2015, 10:50 | muSlim
Tak si ideálne sprav FTP niekde kde môžeš zahrabať v logoch aby si videl či sa to tam vôbec dostane a ak áno, z akého dôvodu to odmietne :-)
o 31.03.2015, 16:48 | Area51
muSlim: nemužeš to krapet rozvést? :) Tu samou chybu hází jak můj domácí NAT na kterém mi běží ftp tak i ftp na serveru kde běží web.

Nezmínil jsem na začátku, že ten stejný produkt od Vodafone(tzn LTE wifi modem) je naprosto v pohodě, vše chodí jak má a nikde žádný problém.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3209 sekund.