Navštíveno 2859x

05.04.2015, 20:19 |
Knightey- | Upraveno: 2015-04-05 20:20:19
a tohle určitě znáš, což?
[ Link ] kámošovi pomáhám s jedném projektem a má jich doma několik, tak kdyby tě něco zajímalo...
No neznam ty brdo. Akorat ta cena vis jak... Takhle se ti posere nejaky kus plastove soucastky, tak si ji vytisknes, zabrousis a mas to :D Takovych priblblych plastovych kurvitek na aute je :D
..no, nechcu ti brát, iluze, ale určitě to není tak, že se ti zlomí páčka blinkru, tak v sobotu ráno vybalíš tiskárnu a do oběda máš namontováno :-)
Tak to je mi taky jasny :D videl jsem to na veletrhu. Peknou dobu to trva :D a to nemluvim ani o modelu.

06.04.2015, 06:59 |
Lufas Je toho plnej net tehle domacich tiskaren:-) ja jsme ted byl na dnu otevrenych dveri v arburgu a tam ukazovali 3Dtiskarnu ktera tiskla s granulatu z jakyho koliv materialu to byl mazec:-)

08.04.2015, 22:05 |
DITR | Upraveno: 2015-04-08 22:08:07
ja prusu stavim uz 3tiho pokud je komplet material a elektronika tak se to da postavit za tyden i s kalibraci vyjde na 8 tis +- zalezi jak moc je vybavena tiskne asi nejlip z tiskaren typu reprap pokud se chces pustit do stavby tak ti muzu zaridit alu ram na laseru vytisknout ti dily elektroniku arduino a ramps mam taky doma navic frci mi uz 3 mesice dnem i noci skoro 24 hodin denne a bez problemu ;) pokud chces tak ti ktomu muzu zaslat i kompletni navod k sestaveni ze ktereho vyctes i potrebne delky zavitovych a hladkych tyci a na youtube je plno videji krok po kroku jak se to stavi ;) ja to nemel a stavel jsem podle obrazku skoro 2 mesice a vyplatilo se tiskne to fakt dobre

08.04.2015, 22:12 |
DITR crestik nevis jestli kamos resi neco s proximity senzorem na auto bed leveling? v utery mi dosly cidla vytiskl jsem si knim drzaky na extruder ale nejak se nemuzu ani za hovno domluvit s fw porad mi to haze chyby potreboval bych radu nejakeho zkusenejsiho uz 3ti den stim nemuzu hnout :(

08.04.2015, 22:14 |
DITR Lufas tisk z granulatu neni problem musis mit jen specialni extruder se zasobnikem na granule nemusis kupovat drahy filament a tisknes levneji uz jsem i videl ze tisknou plosne spoje prerusi tisk dodaji soucastky zacnou tisknout dal a ono to funguje

08.04.2015, 22:43 |
DITR super dik moc ;)

09.04.2015, 10:26 |
kuja DITR: Ja bych celkem zajem mel. Pokud to vyjde +/- 8tis, tak je to zajimavy :) Pisu mail.
porad si myslim, ze hlavnim ucelem domacich 3d tiskaren je produkce dilu pro dalsi 3d domaci tiskarny :-)
se divim ze jesto nekdo nemel dost koule udelat ty 3d tisknute dily reprapu na CNC z duralu...

12.04.2015, 21:08 |
DITR to uz davno neni pravda ;) jaosobne jsem vytiskl sady 3 apar doplnku a krytu ted tisknu modely dopravniku na vystavy nejvic jdou drzaky na gopro gimbally pro kvadrokoptery a ruzne vrtulniky a co jde nejvic tak doplnky pro rc modely 1/10 a nahradni dily do ruznych domacich spotrebicu
Já zkušenost s Průšou nemám, trošku jsem se zalekl toho stavění, vzhledem k tomu že jsem technický antitalent.
Koupil jsem si tiskárnu Robox
[ Link ] právě proto abych se vyhnul tomu stavění. Cena je sice řádově výš, ale stále se jedná o celkem dostupné řešení.
S kvalitou tisku jsem zcela spokojený. Už jsem vytisknul pár sošek a nějaký figurky pro malýho. Teď se učím s Google sketchup, abych si nějaký věci mohl vytisknout podle svých představ.