Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Prosím o radu: Zajímavá reklamace :-/

o Navštíveno 2778x o
o 05.04.2015, 22:10 | Alííí
Potřeboval bych poradit, aniž bych pak musel do vězení i za polehčujících okolností...
Velmi stručně a k věci:
Táta šel reklamovat 4 měsíce starou varnou konvici do elektra, za podělaných 500 Kč - netěsní víko, a při varu vody hrozí opaření obsluhy. Paní za pultem jí vzala do ruky, a začla s víkem lomcovat a zkoumat ho, až ho urvala a zůstalo jí v ruce. Po chvíli výměn názorů tátovi sepsala reklamaci, a bez podpisu ho poslala dom. Mámě doma došlo kolik uhodilo, do krámu se vrátila ona, s dotazem zda má cenu reklamovat něco, co je ulomené? Na to prodavačka že ne, že to stejně zamítnou. Svojí vinu náhle odmítala, že ona nic neulomila. Opět výměna názorů a řešení žádné.

Pohybuju se v obchodě asi 15 let, ale takovýhle vyjebávání s lidma (ač i jen proto, že jsou to důchodci) je mi silně proti srsti, a tyhle lidi bych nakopal do choulostivých míst, pokud bych tomu byl osobně přítomen.
Jak to mám po těch klidných a krásných velikonočních svátcích řešit, prosím?
Plánuju se tam cestou do práce zastavit a slušně se zeptat jak řeší tyto nemilé situace, s ohledem na uspokojení zákazníka, který za nic nemůže.

foto k příspěvku  od Alííí

o 05.04.2015, 22:11 | Alííí

foto k příspěvku  od Alííí

o 05.04.2015, 22:15 | Rajdlos
Tak urcite nadrizeneho. Ale zase co cekat za 500kc.
o 05.04.2015, 22:27 | kozlustechnykus
Funkcni vyrobek, a normalni zarucni servis. To jako, ze kdyz ta konvica nestala 10k, tak se zakaznikem muzou jednat jako s kusem hadru?
o 05.04.2015, 22:32 | crestik
...za měsíc a půl jedu zpátky ze služebky přes Beroun, můžu ti nechat jednu zánovní konvici, co jsem si tady koupil na hotel :-)
o 05.04.2015, 23:14 | Alííí
Ja se to dozvedel dnes, stalo se to ve stredu (blbej Apríl), a samozrejme mi jde o princip, ne o to petikilo.
o 06.04.2015, 08:58 | xSam
Já reklamoval konvici v pátek v Alze a vrátili mi peníze asi během 3 minut. Jsem koukal jako blázen.

Zastav se tam ty a zkus jim "domluvit".
o 06.04.2015, 09:10 | IT-master | Upraveno: 2015-04-06 09:11:31
V každým ochodě je dneska tři prdele kamer a nevěřim tomu, že by alespoň jedna nesměřovala na reklamační pult. Takže bych to zkusil po dobrém, mno a když nic, tak pohrozit, že zavoláš fízli, aby koukli na záznam (a případně to aj vážně udělat pokud by to nezabralo) a myslim, že to pak rychle otočí a prachy vysolí.
Tuty zkurvený ojebávače fakt nesnášim:-/
o 06.04.2015, 09:18 | Dudelina
Jako IT-master.
Jinak za 500,- třeba [ Link ]
maká v poho a někdy jí mají i za těch 500,-.
o 06.04.2015, 21:40 | Rajdlos
Kozlus: asi umis cist mezi radky, ale ja nic takoveho nepsal. Jen jsem komentoval netesnici viko. Tak si vyvetrej ;)
o 08.04.2015, 04:03 | pepe689
:-klid na mě zkoušel prodejce nábytku ,a mám to písemně ,že má na reklamaci 8-10 týdnů už to má ČOI a doneslo se mě a bohužel nemám podklad v ruce ,že nejmenovaný prodejce HIFI argumentuje reklamační lhůtu ,tím,že je zboží původem mimo ČR a lhůta bude 60 dní ---já sám kdysi čekal na reklamaci 4 měsíce:-)) bylo mě to fuk marodil sem.Přesně jde o princip a nenechat si srát na hlavu.
o 08.04.2015, 21:18 | Alííí
No, tak jsem to risknul a sel na to po dobrem. Se sebezaprenim, ale prece. Vyplatilo se, pani vedouci po kratkem rozhovoru priznala, ze se vse mohlo vyresit jinak a pristoupila na verzi, ze zkusi s dodavatelem najit nejake reseni k uspokojeni zakaznika... Pak poreferuju, jestli zakaznik byl spokojen, ale v nedeli uz jsem skoro objednaval Rambo-nůž :-)
o 08.04.2015, 21:37 | Rajdlos
Pepa: prodejce muze se souhlasem zakaznika prodlouzit reklamaci na vice jak 30dni pokud je to mimo ČR
o 08.04.2015, 21:50 | pepe689
To ja vim, ze muze...ale ne to predkladat jak hotovku
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.341 sekund.