Navštíveno 2063x

08.04.2015, 20:51 |
cob1,2HTP:) | Upraveno: 2015-04-08 20:52:36
Cau,
urcite nekdo umi poradit. Tchan si dnes koupil microtower od HP a cca v intervalech 15 min se restartuje. Predinstalace win a prog tipu office, tiskarna, acrobat vse slo normalne. Ted uz mi psal ze to vyhodi z okna. :-) (ja mu nemuzu rict at to vyhodi, to snad chapete)
Ja sem googlil a dost lidi ma problem s cernou obrazovkou a podle me nema problem s autoRR viz.
[ Link ] Co si o tom myslite??? Ja win 8.1 nikdy nemel, v nouzi to muzu preinstalovat na sedmicky.
A jeste to jak debil pisu do bazaru. No co se da delat

09.04.2015, 07:51 |
fredh a není problém v hw. nějakej nefunkční větrák, následný přehřátí a restart.
když to teď koupil, ať to de reklamovat.

09.04.2015, 14:13 |
Bucci tak tak, vypadá to ha hw, mám Win8.1 na všech widle pc a bez problémů, 2 z nich byly předinstalovaný... vč. office

10.04.2015, 08:46 |
KFL Tipoval bych vadnou RAMku.

10.04.2015, 16:15 |
jz33 Neuvádíš, zda jde o nové železo nebo bazarové a zda se jedná o origo widle nebo cracknuté. Pokud je to bazarové, může být příčina v baterii na základní desce - setkal jsem se s tím mnohokrát - opakované restarty - baterie není dobíjecí - jde koupit u čongů za pár kaček. Pokud jsou widle cracknuté, tak zkusit jiný crack - také jsem se setkal s opakovanými restarty s nepodařenou aktivací. Víc to upřesni...
Je to hotova sestava od HP z alzy vcetne win8.1. Vratim to bez udani duvodu, zadna reklamece. Pak by se v tom mohli chtit 30 dni vrtat. A hned si kliknu novej, kdydne ted samej. Diky za rady.
Restart je tipu: tabulka s texten neco se pokazilo bla bla bla a 2 sek na to se to restartne. A je to nahodne kdy, nemusis ani na nic klikat.

10.04.2015, 20:32 |
KFL Jo takze bluescreen. To porad nevylucuje HW chybu, popr. nakoplej ovladac.
Klasicka modra smrt ne. Naskoci okno 4x10 cm na popredi plochy.