Navštíveno 2573x

12.04.2015, 20:51 |
hanx Auto je Mazda 323F BA rok 97 po FL
Ztratil jsem klíč, a náhradní také za boha nemohu najít po obrácení bytu mého i mamky naruby.
Do auta se dostanu (až s podivem, že se do zamčeného auta jde dostat tak jednoduše)
Takže já se ptám na řešení alespoň jedné otázky:
1. Dají se v rozumné cenové relaci vyměnit zámky a zapalování a vypnout immobilizér?
2. Dají se přehodit (opět v rozumné cenové relaci) zámky včetně immobilizéru, ECU a vším co k tomu patří?
3. Dá se alespoň jednou nastartovat a odjet bez klíčku a immobilizéru? A vyřadit zámek volantu (aby to vyšlo levněji než odtah)
Prosím mít na mysli to, že nejsem extra zručný co se týče elektriky auta a rozebírání palubky.
P.S.: prodám BAčko po fl bez klíčů .))
Já bych to řešil spíš stylem.
1. zavolat do Mazdy, co by stál nový klíč a co k tomu budou potřebovat.
2. než startovat šroubovákem, otevři pojistné podmínky k povinnému ručení, většina solidních pojišťoven má k povinnému ručení nějaké asistenční služby zdarma, takže by ti ten odtah mohli zajistit. Pak až začni řešit ostatní věci.
Nevím odkud jsi,ale v Praze Ti udělaj kopii klíče podle zámku za rozumnou cenu v klíčích u Tesco Zličín.Imo je "naprd" s tim si asi bez odtahu k diagnostice neporadis.Leda vymenit tu ECU,ale k ní zas musíš mít spárovanej transpodér,klíč pak třeba kopii bez transpodéru