Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Přepis s eko

o Navštíveno 1941x o
o 13.04.2015, 20:44 | AR
Sic se to probralo milionkrát ale pořád se něco mění ;) Nemá někdo tucha jak to chodí když auto plní EURO II ale bohužel v TP v sekci EMISE není ani čárka? Dohledá to úředník nějak v tabulkách? Nebo prostě smolík? Jinak mám i druhé doklady na stejné auto ze stejného roku kde už je euro II zapsána, to by jim bylo asi šumák co?

o 13.04.2015, 20:57 | Kounect
Nemeni se "delsi" dobu nic :-)
Euro 2 Ti do tp zapisou v dekre za 1000,- a pak urednik uzna. Do te doby ani hovno, zadne tabulky a ani 10 stejnych technicaku.
o 13.04.2015, 21:08 | motyc
A z kama to ta dekra veme? Protože já tam nedávno volal, potřeboval jsem zjistit jakou emisní normu plní jedno vozidlo. Bylo mi řečeno, že žádné tabulky nemají a že mi to řeknou, ale ať sebou vemu techničák, že z tama mi to vyčte. Tak jsem mu poděkoval a řekl, že z techničáku si to uím vyčíst i sám, kdybych ho měl u sebe...
o 13.04.2015, 21:14 | Luke-Jeep
Oni na to mají databáze - nicméně... Třeba můj porschák plní lepší emise než Euro2, ale vzhledem k tomu, že to bylo homologovaný kdysi pod jinýma normama (výsledky nikdo neřeší), tak mám smůlu a prostě desítka, dobrý večer
o 13.04.2015, 21:22 | motyc
mně tvrdili, že nic takového nemají...a to mě přepojovali mezi asi čtyřma lidma...ale přijde mi to divné.

btw. euro 2 není desítka ne?
o 13.04.2015, 21:29 | mr.brain
Jde o to, že i když třeba auto z roku 1985 bude mít řízení kat a byť by emise NOx a HC splňovaly požadavek na EURO 3, tak je Ti to na nic, protože v tý době neplatilo ani Euro 1 a není to homologovaný s touhle normou = auto bez normy = 10 000 Kč.
o 13.04.2015, 21:31 | AR
tak ono to je 96ka, druhé identické auto jen s jinou barvou intoše má normálně euro 2 a v papírech napsáno že uhrazeno 3 litry
o 14.04.2015, 09:39 | Thullo
Viz toto:
[ Link ]

Pokud ti Dekra za úplatu 1.600,- nedá žádný podklad pro zapsání Euro normy, nebo třeba ti to nedá ani výrobce vozu - také zaúplatu 2.900,-bez DPH u Fordu (což mě to jednou ve Fordu na US auto dali a podruhé na taky takové auto ne) tak máš smůlu a nepomůže ti opravdu ani 10 TP stejných aut, kde ta norma je - toto je má vlastní zkušenost. Já ty TP skutečně naskenoval a poslal jim to - nikoho to nezajímalo.

Ještě je prý možnost si ve výzkumáku nechat za cca 17.000,- nechat změřit tu euro normu :o)

Probe plní Euro 2 - tedy za 3.000,- ale v TP není uvedeno nic (chybí tam i jiné údaje, prostě úřednice při přepisu byla asi líná, nebo nevím) a tudíž musím platit 10.000,- jako když to neplní nic... :o( Je to kurvárna toto...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4297 sekund.