Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Převod webhostingu

o Navštíveno 1980x o
o 14.04.2015, 11:27 | Woko_O
Zdarek

Je tady někdo kdo by mi pomohl převést webhosting od jedné společnosti ke druhé (WEDOS)? Mám nějakou celou zálohu webu a požadavky co to má splňovat.. Ale všechno je to psaný nějakou tou IT elfštinou a vůbec tomu nerozumim.. Nějakej webmaster kdyby se našel. Díky

o 14.04.2015, 12:51 | Daryl (A)
S tim by ti nejlepe pomohl ten kdo web delal nebo novy poskytovatel webhostingu. Je nejaky duvod proc ani jeden z nich nemuze ?
o 14.04.2015, 13:42 | Woko_O
Nový poskytovatel říkal že tyto služby nenabízí a ten kdo dělal web právě poskytuje i webhosting a tak trochu mu asi beru kšeft.. :D
o 14.04.2015, 13:44 | Darker
Muzu se zeptat, proc zrovna wedos? :-)
o 14.04.2015, 13:59 | War
Jestli to máš v Joomla nebo ve Wordpressu, tak na to existují poměrně jednoduché návody na netu. Jestli máš něco proprietárního, tak dobrou chuť :-)
o 14.04.2015, 16:40 | Woko_O
Darker: Je levnej a podle pár lidí stabilní a v pohodě.. Sám bych si to nevybral. Jak jsem řekl.. Já osobně se v těhlech věcech nevyznám a je to pro mě velká neznámá. Takže to bylo spíš na doporučení a taky díky té ceně..

War: bohužel nerozumim elfštině ale určitě si chtěl říct něco důležitýho.. :D
o 14.04.2015, 23:32 | Tony (M)
Ja presel z Ignumu na Wedos prave na zaklade doporuceni a od sameho zacatku nespokojenost. Chilku po prevodu jim, byt ne jejich vinou, kompletne havaroval server na 2-3 dny. Obcas se stane, ze nektery nas zamestnanec si necha "ukrast" hesla k mailu a stava se z nej spammer. V tomto pripade Wedos ihned zastavi veskere mailove sluzby a ja pak cely den cekam na nove spusteni, cimz se firma prakticky stava na ten den mrva...
Taze se poohlizim po jinem poskytovateli...
o 15.04.2015, 08:23 | Darker
Wedos je super s cenou, bohuzel uz ne tak s kvalitou sluzeb, ptam se jen kvuli tomu, ze kdybys mel pozadavek na nejakou vyssi dostupnost webu a popripade rychlou odezvu (kterou mam na VPS u Wedosu prisernou) tak bych se rovnou poohlidnul po jinym poskytovateli.
Tim nechci Wedos nejak ocernovat, jsou to jen moje poznatky, ktery by ti mozna do budoucna pomohli od stehovani jinam...
o 15.04.2015, 13:48 | Chris
u wedosu mam weby asi 3-4 roky a viac menej bez problemov.
1-2 do roka sa stane, ze je stranka na par hodin nedostupna, alebo pomalsia, ale to je kvoli DDOS utokov.

Mal som u nich aj VPS najpr windows velmi pomale( mal som len 1 modul s 512MB ram) a potom linux server, to slo rychlejsie.

Ono ak si tam objedna web za 25kc bez DPH za mesiac + ak si pouzije zlavovy kupon napr. 50% ,tak ma web skoro zadarmo :) takze tych par vypadkov sa daju tolerovat.

Kto chce SLA 99,999% tak nemoze ocakavat sluzby skoro zadarmo, ale prenajat si dedikovany server napr...
o 15.04.2015, 21:40 | Woko_O
mě je to víceméně uplně jedno, protože pochybuju že by návštevnost těch stránek byla nějaká mega famozní.. takže jen pro případ že by na to někdo narazil, tak at to na nečem běží.. :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4634 sekund.