TTcko znasilnilo Rko a vzniklo toto. A protoze to bylo przneni rasy, tak bylo treba jeste darce srdce = motoru. Neni to zle, ale bude hodne zalezet na cene a jizdnich vlastnostech..
Tuner: ze ja vubec neco psal, protoze ty si vzdycky slehnes neco na podporu Skodovky a pak jsi jak certik z krabicky. Me je uplne jedno, ze jsem misto R8 netrefil TTcko, protoze zkratka to na me tak pusobi. Nenapsal jsem nic spatneho, tak klidek a zinku na gule..
gizmi: Až na to, že tohle se Škodovkou krom odkazu do historie nemá společného vůbec nic a nevím kde bereš toho čertíka? Já se celkem bavím jak ses tady zas předved jako "odborník" ;)
Walish: puvodne jsem si chtel uplne na zacatku taky rejpnout na tema "repliky a hnus", ale pak jsem si rekl NE, jen napisu svuj nazor. A i to je, jak je videt, spatne :D
To, že se tady plive na Škodovku jen proto že to je škodovka na to jsem si za ty roky zviknul a bavím se nad malostí některých členů...
To, že tady ale někdo bude plivat na umělce na kterého by jsme měli být jako národ hrdý, to už je i na mě trochu moc...
Srovnávat Petrovo práci (oceněnou 2x cenou reddot)s cikánama ve stodole, to chce buď hodně odvahy umět své tvrzení obhájit a nebo spíš ještě větší porci blbosti...
Osobně si ale stejně myslím, že kdyby se to jmenovalo třeba Audi R200, tak ten topic stejně nevznikne :-) Přitom je méně i více zdařilých přestaveb mraky.
Mně se to líbí.Zadek,boky,dveře v pohodě.Jen ten předek by mohl pořešit lépe.V každém případě dobrý počin.Tomu klukovi fandím a i přesto,že má několik ocenění se ještě uplně nepředvedl a uslyšíme o něm.Na to dám krk.
Ale proč by R-ko mělo vypadat jako R-ko? Nevycházel jeho design ze stovky? Já jen že teda když už by byl nějakej nástupce R-ka, tak by snad měl vycházet z nějakýho škodováckýho novodobýho auta a ne nasadit pseudoretro čumák někam, kde se to nehodí.
Je teda fakt, že nemám školu na design a že teda nemůžu rozhodovat, co je hezký a co ne. ;-)
No tak to vezmem po poradku to tvoje provedeni 100%. A zacneme od predku po zadek. Predek (maska + svetla) : tam by se erko dalo rozpoznat Prostredni cast : privod vzduchu dozadu je z Ferrari 308 GTB (GTS) Zadek : inspirace v Lotus Evora
Je urcite hrozne tezky byt originalni v pripade silneho a rychleho auta, ale tady se to z meho pohledu moc nepovedlo. Az prilis mnoho veci je inspirovano soucasnou produkci sportovnich aut - at uz z minulosti nebo soucastnosti. Vice originality by to chtelo.
mrazík: Provedením jsem myslel řemeslné zpracování - proto jsem dal odkaz na Hoffmana pokud to někdo nezná, lepší firma u nás není...
To co řešíš ty je věc designu a je to diskutabilní a věcí názoru. Zrovna zadek má odkazů na eRko poměrně hodně. Já si počkám na živé setkání, předek na fotkách působí divně, ale viděl jsem už i jiné, kde to vyznělo zas jinak...
Tady plati prislovi, ze vkus si nekoupis, vykouklo to na me dneska na facu a je to desnej paskvil. Hodnotim jen design a je to muj nazor. Abych nebyl oznacen za idiota, ktery tomu nerozumi. Predek ala Trabant me fakt nebere :)
Musim se teda pridat k tem, co to vic nez k eRku prirovnaji k nepovedene replice R8 :( moc sem se tesil, az nekdo nove eRko udela, vzdycky se mi strasne libilo, ale po tomto bych se radsi tesil dal :(
proc kupovat audi r8 3x dráže :-) pokud bude cena opravdu 7 milionu , není levnější si kupit audi r8 a udělat to do této podoby? Světla jsou Bentley tzn nikdo nic nového nevymyslel jen si vzal dil tam od toho modelu a jinde zase něco jiného...
jako celek se mi to zamlouvá, vše je o ceně, jestli úlět v ceně je to zcela zbytečné auto, které nemá ze škodovkou skoro nic společného...
v principu to funguje tak, ze si snob* koupi supersport a za dalsi nehorazne prachy ho necha zhodnotit custom kastli treba od Zagata, aby to pak jeho vnoucata prodali draz. Otazkou samozrejme je, jestli tenhle model zabere i u noname designera. Ale treba se borec vypracuje...
2 .mycTD: keby si poznal Petra, tak takúto chujovinu nenapíšeš :-)))))
16.04.2015, 17:46 | art | Upraveno: 2015-04-16 17:47:09
No upřímně, vzledově je to fakt paskvil, neúmyslně se tím T2 dotknu, nic osobního, ale jako znovuzrození r110 je výsledek dost nepovedený (má hodně daleko k (podle mě povedeným) znovuzrozeným legendám typu gt40, challenger,..) A provedení? toto má být vrcholem luxus designu? Z60 by šílel.. [ Link ]
Nějak mi poslední dobou připadá, že pokud se u témat určitých uživatelů nedostaví nadšený jásot a souhlasné přikyvování, tak je to hned špatně. V diskusi se přeci musí počítat i s negativním názorem. U designu to pak platí dvojnásob.
T#2: pokud jeho jmenu tak veris, tak je to easy: vylez zpod stolu, vezmi hypo a jdi do toho. Jesli se nepletu, tak Zagatuv Dodge Viper se po par letech preprodaval za 15 mega a to uz je slusne zhodnoceni. ...pak se mi muzes prijit vysmat ;-)
Moje pocity jsou tak 50:50. Škoda té kachní prd.le, kdyby ta zád běžela rovnou dolu, určitě by to bylo více R-kové a designově hladší. A maska mi přijde zase nějak moc násilně zabudována do zbytku předku. Naživo to určitě budě pěkný, ale malinko tomu něco chybí.
Mě je úplně u zadnice komu se to líbí a komu ne, to je opavdu věc jedince a posty jako napsal Kamil, DaveF, Dexter apod. plně beru a respektuju. Proti tomu nejde nic namítat i když se jim tam lecos nelíbilo a já z toho předku taky z určitých úhlů pohledu odvařenej nejsem.
Nicméně když se tady najde post jako provedení 0% když za tím stojí Hoffmann, který s plechem umí zázraky a nebo, že se Novák třeba jednou vypracuje - to jsou posty s prominutím debilů co o tom nic neví a proti takovým se klidně ohradím znova a znova. K tomu pak už stačí jen notoriční rejpalové co nikdy nic nedokázali v čele s AR a na flame je zaděláno...
jen tak bokem by mě zajímalo jak pan druhý v lajně ví co jsem dokázal či nedokázal ;) mám podezření že zřejmě disponuje křišťálovou koulí, ale očividně mu zas tak dobře nefunguje, zvážil bych její reklamaci ;)
Všichni tady vykládáte něco o tom kdo ste co dokázali, ale prezentujete se tu jako banda neskutečných zoufalců, ty vole..... Ale zase, jak už jsem zmínil, baví mě to číst :))))
Tomu předku chybí ještě dvě menší kulatý světla. Ale to by asi nebyl problém, aby to dodělali. Jinak se mi to moc nelíbí, ale pokud se vyrobí jen 30ks, tak to auto nebude padat na ceně, což je super.
Tak vic designove tvorivosti musel projevit ten borec s "pezotem ala R8", tohle je zmena funkcniho a peknyho auta na neco divneho a bez povedomi o existenci "Rka" az odpudiveho (predek, zadek)... interier skonci vymenou znaku Audi za Skoda? nevim, kdyz se podivam treba na [ Link ] vidim tam urcity rozdil...
CervinVega: Dival jsi se vubec na ty fotky? Ja tam teda nikde logo Skoda nevidim a naopak tam vidim prvni pismena obou autoru... Nebo to byl zas jen vykrik do tmy jako vzdy?