Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > dotaz na kabrio do 200kkč

o Navštíveno 1934x o
o 15.04.2015, 10:07 | Mila
Ahoj lidi,

tak nějak si chceme s drahou polovičkou udělat radost na léto a tak koukám po něčem bez střechy...
Pokud někdo máte nějaké doporučení, nebo zkušenosti, či postřehy budu za ně vděčný.

Požadavky -

elektrická střecha

optimálně pevná střecha (ale tam je výběr tak omezený, že se asi dá polemizovat i o plátěné)

radši naftu, nebo benzín ale at to žere nějak
normálně (max 8-9L/100km)

normální nájezd (optimál 150kkm, max 180kkm)

4 místné ! (není duležitý kolik místa vzadu, ale aby tam místa byly)

atd...

zatím jsou jsou v hledáčku EOS (ten se mi moc nelíbí toho chce drahá půlka), c70 (velký nájezd, nebo cena), A4 cabrio (rv00-04) - nevím jaký motor, BMW (ale to by muselo být opravdu něčím zajímavé - ty se nám prostě nelíbí).
Hlavně netuším, jakou motorizaci... v těch kabriích jsou krom VW motory se kterýma nemám zkušenosti..

Nemám páru jak fungují ty mechanismy na otevírání střechy, tak si rád nechám poradit něco osvědčeného.

Díky moc za případné reakce

M.

o 15.04.2015, 10:32 | gizmi
co CLKcko? Sice tedy se spotrebou to bude na hrane, ale taky splnuje pozadavky ;)
o 15.04.2015, 10:44 | Mila
na CLK jsem koukal taky, ale jsou tam buď 3,2 motory, nebo nějaký starší kousky s kompressorem... a to si taky nejsem uplně jistej...

Cena může bejt klidně +-20kkč ;-)

Nejvíc se mi asi líbí C70 D5... ale už jsem se byl na pár koukat a jsou buď s nájezdem 200kkm+ nebo ve stavu potrhaných sedaček a takový ošklivý celkově :(
o 15.04.2015, 10:49 | PAVELK
a nechceš to co mám zde v inzerci? myslím že by to splnilo tvá očekávání
o 15.04.2015, 11:06 | Mila
Popravdě jsem na ni taky koukal... otázkou je, že nevím kdy se prodá mé stávající auto (může to být týden nebo taky 2 měsíce...), takže jsem ti ještě nepsal :)

Druhá věc je že jsem chtěl pobrat i nějaký postřehy z jiných modelů.

M.
o 15.04.2015, 11:07 | PAVELK
pokud bys chtěl něco vědět nebo to přímo vidět klidně se stav nejsi daleko :-)
o 15.04.2015, 11:28 | Mila
uvidíme jak půjde prodej GTIčka a jak budu mít peníze, tak bych se ozval. Nechci nikoho otravovat, když ještě nemám z čeho platit ;-) ale když se do té doby neprodá, určitě se zastavím !
o 15.04.2015, 12:11 | PAVELK
není problém si to okouknout a projet abys měl představu zda ti vyhovuje
o 15.04.2015, 12:44 | Veva
Záleží na vkusu, já mám třeba E46 v cabriu a jsem za něj rád, jiný bych nechtěl :-) je fakt, že se střechou to nevypadá tak hezky, ale bez ní je to luxus :-)
Dá se dát hardtop, jinak elektrická plátěná, spotřeba dlouhodobá 9,5 (2,5 V6) a to to nijak nešetřím. Místa vzadu jsou, ale... :-)
mám to jako denní povoz.
Kdyby Tě něco zajímalo ohledně BMW tak se klidně ptej
o 15.04.2015, 13:32 | kadel21
do E46 dávali V6 jo?

co Beatle kabrio, nedávno si sháněl tušim. Ale ten je zase hezčí s nataženou střechou :-)

Kadel
o 15.04.2015, 14:24 | Veva
Kadel: samozřejmě :-)
o 15.04.2015, 14:33 | kadel21
nejsou v řadě jo?

Sorry za OT.
Ještě mě napad Saab 9-3 cabrio to je celkem fešný

Kadel
o 16.04.2015, 09:14 | Mila
beatle pro mě radši ne, pánové :D

Jinak nějaký Saaby jsem taky koukal, ale zase se bojím toho servisu ... no je to prostě oříšek...
o 16.04.2015, 09:21 | Davados
Vem tu A4 Pepe po ní slyntá a do M.B na svezení to má dál než k Tobě ;)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4529 sekund.