Navštíveno 3065x

Zdarec, dotazek, vim ze podpora windows Xp jiz skoncila,a le to ukoncili i pristup na microsoft update. O co mi de, mam PC s licenci Windows XP Pro a potrebuju ho pouze na monitoring free wifi site. Instalnul sem wokna a chtel aktualizovat a nic. Po spusteni windows update se pry stranka neda zobrazit. Tak sem dal SP3, jelikoz obcas win update na SP2 nejel. A taky nic, tak sme dal IE8 a take nic, tam se stranka nacte, ale v liste dole hlasi, ze na strance nastala chyba. Cili microsoft mi ani neposkytne aktualizace ktere vysli do konce podpory?
Diky za objasneni
Pred asi tremi mesici sem instaloval dva netbooky s Win XP home a aktualizace fachali
Windows Update funguje s pouzitim POSReady patche, nejsu si jisty jestli pres prohlizec, ale pres automaticke aktualizace to funguje.
POSReady spociva v uprave hodnoty v registrech:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\WPA\PosReady]
"Installed"=dword:00000001

15.04.2015, 13:07 |
AR Před nějakým měsícem jsem to zkoušel taky a taky nešel updated spustit. Ale dále jsem to neřešil.
PosReady mam nasazeny a nic
Ja bych rekl, zetam bude asi jinde zakopany pes, spatna verze prohlizece, nejaky plugin, ale kde zacit kurnik...
Takovy banalni dotaz... Mas spravne datum a cas?
Jj, mam s tim sem se uz taky kdysi setkal a chvili mi to trvalo, dobra myslenka, ale mam :(
Zkousim ted instalaci z jineho CD
Pise to nejaky error? Ja se s tim nedavno uz taky setkal, ze to neslo. Stacilo tam doinstalovat nejakej msi balicek a pak uz to slo. Google by poradil. Dopatral jsem se k tomu podle cisla chyby
No sem kokot, priznavam ze hlasku do gogole sem nehodil (delam u toho dalsich 10 veci), ale uvidime az to reinstalnu z jineho CD (puvodni chtelo serial po instalaci, tohle pri instalaci), tak to bude jiny sestaveni, tak uvidime...
Tak na jinych Win s SP2 zatim jen to hlasi jen toto:
[ Link ] internet jinak de, cas je OK - cista instalace win

15.04.2015, 20:34 |
Rajdlos | Upraveno: 2015-04-15 20:34:30
Mam xp a dnes se mi instalovaly aktualizace. Takze problem bych hledal jinde. Mam taky Pro.

16.04.2015, 02:58 |
maresk | Upraveno: 2015-04-16 02:58:51
na několika XP strojích (s i bez POSReady úpravy) mi to v IE dělalo taky, pomohlo to nejjednodušší, co mě napadlo - v IE napsat místo původní adresy windowsupdate... adresu update.microsoft.com a v pohodě se to chytlo a začlo aktualizovat, tenhle problém jsem zažil ještě za "živé podpory" XP, takže nic nového :-D
Mam pocit, ze me to taky napadlo, nevim jakou presne adresu sem pouzil, ale v google sem dal vyhledat windows update a pouzil prvni odkaz, ale koukam ze prvni odkaz je update.microsoft.com, tak to zkusim jak pises

17.04.2015, 12:25 |
ACEMajky | Upraveno: 2015-04-17 12:25:24
Tak nic, stale: Stranku nelze zobrazit¨
pouzil sem update.microsoft.com
zkus vypnout antivir/firewall
wokna jsou ciste nainstalovany (prvni wokna co sem zkousel tak sem dal SP3 a IE8), ted z jineho install CD sem zkousel s origo SP2 a IE6, ted zkousim dat antivir, zdali to neni zavirovany nejak (z flashdisku, pres kterej sem tahal ovladace), pak dam SP3 a pak IE7
A pak me napada nechat PC v siti a dat sem cislo teamvieweru a heslo a schvalne, komu se to povede rozchodit :)

17.04.2015, 12:58 |
ACEMajky | Upraveno: 2015-04-17 13:00:48
IE7 a SP2, stranka update.microsoft.com:
Aplikace Internet Explorer nemůže zobrazit tuto webovou stránku.
Nejpravděpodobnější příčiny:
Nejste připojeni k Internetu.
Na webu nastaly potíže.
V adrese může být překlep.
Můžete vyzkoušet následující možnosti:
Diagnostika potíží s připojením
Další informace
Tento problém byl způsoben řadou potíží, včetně:
Připojení k Internetu bylo ztraceno.
Web je dočasně nedostupný.
Server DNS není k dispozici.
Server DNS nemá výpis pro doménu tohoto webu.
Pokud se jedná o adresu HTTPS (zabezpečenou), klepněte na nabídku Nástroje, příkaz Možnosti Internetu, kartu Upřesnit a zkontrolujte, zda jsou v části zabezpečení povoleny protokoly SSL a TLS.
Skus zapnout Automatické aktualizace a ve Službách restartuj službu Windows Update. Mělo by dojít ke kontrole a případné aktualizaci WUAgenta, pak by se měly dát aktualizace normálně stáhnout přes ten žlutý štít v trayi.
Každopádně bych určitě začal instalací SP3 a IE8.
Kdyz web mrkvosoftu pri stahovani IE8 na me rval, ze IE8 neni urcen pro muj OS (tak sem chtel ted na cisty instalaci zkusit IE7, ted tlacim SP3 a pak natlacit IE8)
Avastem sem PC projel a nic nenasel (eset zarval, ze neni urceny pro muj OS)

17.04.2015, 13:08 |
LordPeytl | Upraveno: 2015-04-17 13:10:17
skus jeste nainstalovat Microsoft Update - melo by ti to nabidnout na teto url:
[ Link ] edit: špatná url

17.04.2015, 13:23 |
ACEMajky | Upraveno: 2015-04-17 13:23:44
Uz to jede, SP3 a IE7 (zatim) se zda, ze uz to pojede...
Prvni wokna co sem instaloval, kde SP3 nepomohl bylo original CD co vzdy pouzivam od DELL, ted mam nejaky, ktery chce serial uz pri instalaci (ne az po) a to jede