Navštíveno 3191x

15.04.2015, 20:19 |
Tuner#2 | Upraveno: 2015-04-15 20:20:41
Tak a je venku finální podoba.
Vypadá to famózně, podle testů to i famózně jede, teď už jen aby to mělo spolehlivost a úspěchy S2000 a myslím, že jsme na prahu další skvělé dráhy...

.

.

.

Kurva...hlavne se zase nehadejte

15.04.2015, 20:48 |
wefa Líbí a mooooc :)
AllInOne :)))
Jinak zde luxusní galerie z dnešního představení...
[ Link ]

15.04.2015, 20:54 |
Kamil Parádní, první Fabka, co se mi fakt líbí :)
Podle ceho se pozna luxusni galerie ?
mrazik: Máš si zjistit fakta. Pozná se to tak, že je tam škodovka na milion způsobů
AllInOne: A je to tady... :-D
Na mrazíka raději nebudu reagovat aby ten flame nevzniknul, ale walishovi prostě po tom co napsal včera ve vedlejším postu a co čtu tady musím napsat, že většího debila jsem už dlouho nepotkal... Snaží se mě setřít za každou cenu, bohužel pro něj je to opravdu za každou cenu...
:) ale hlavně do toho zase nezatahujte Fiero..
Asi jako většina závodních aut vypadá dobře. Ale nelíbí se mi blatníky z bočního pohledu, už jsem to psal u konceptu a bohužel se to nezměnilo. A zadní křídlo nějak nepasuje ke zbytku auta. Zato předek vypadá moc dobře.
V každém případě se podívam na Šumavě. :)
Ja nevim, ale videl uz nekdo zavodnicku z novych aut, ktera by nevypadala dobre? Mne se taky libi. Ale to snad kazdej hothatch pro tyhle ucely, techniku snad ani zpochybnovat nejde, na to kolik to stoji nove a kolik na to stoji rocne servis. Jen nevim, proc se s tim dela takovy humbuk. Kvuli Slepici ve znalu?

15.04.2015, 22:27 |
AR tak tunere aspoň si na vlastní kůži zažil jaké to je když se takhle chováš taky ;)
blatniky cool, vyfuk a kridlo slabsi, ale pokud to funguje (nepredpokladam, ze jim to zbylo na poličce)
Víte někdo něco víc o tom tvarování blatníků v posledních letech?Začalo to už s poslední Fabií WRC evo2 tuším..Mě se to ukrutně od tý doby začalo nelíbit,ale má to zřejmě asi význam v proudění vzduchu a zřejmě se to podle všeho osvědčilo..nebo? :-)
nad kolem vznika oblast s vyssim tlakem, bud se to ventiluje pryc vydechem nahore v blatniku nebo patrne timhle vykrojem...

CV: aha?To je zajímavý.No jako asi jinej význam to mít nebude ale nic jsem se o tom nikde nedočetl,takže jen hádám.. :-) Každopádně jim držim palce,aby to jelo a fungovalo,jako se jim to povedlo s S2000.
Ono aj v sérii je to zatiaľ najpohľadnejšia a asi aj najpodarenejšia Fábka. Pekné.
Jeste par modernizaci a vyroste nam z toho brouk, to me jako broukare napadlo pri pohledu na blatniky :-) :-D
Ale jinak bych s tim klidne jezdil do prace, vydrzelo by takove auto normalni dlouhodoby provoz nebo se pocita treba s nejakou umrtnosti behem sezony? Berte s nadhledem, nevim tak se ptam.

16.04.2015, 21:25 |
Alííí Pekny, zrovna dneska o tom probehla diskuze pri nasem jarnim testovani s Vaskem Pechem na plzensku...hodne brutalni design.
Jsem zvedav, jak to pojede.
My dneska na Impreze totalne dodelali gumy z lonska, pristi vikend se zacina...
Kounect: kdyby jsi jezdil na volnoběh tak možná jo :-)