Čus, hledám nějakou kamerku do auta. Co jsem koukal na net, tak jsem našel jednu kamerku od společnosti TrueCam, jedná se o TrueCam A7.Ta má dobrý parametry a cenově se drží pod 5000Kč. Máte někdo s ní nějaký zkušenosti?
Jako Leveler... taky jsem přešel z originál AUTOkamery na Outdoorovou SJ4000 WiFi, která se dá jako autokamera nastavit a používat - no a spokojenost maximální!
Já mam v autě nějakou co sem vyhrál v tombole.. byla tam cena 999,- , něco to natočí, něco vidět taky je.. ale žádná sláva a vůbec to nevydrží. Ta SJ je úplně někde jinde..
Má někdo SJ4000 v Praze v autě? na omrknutí jak je to "velký".Včera sem viděl nějakou čínskou implementovanou v náhradním zpětným zrcátku a byl v něm displej na couvací kameru a fungovalo to docela obstojně ale cena byla přes 2tis
Mě by spíš zajímalo řešení dvou co nejmenších senzorů (objektivů) a externího záznamu někde v palubce. Nemáte někdo něco takovýho? Prostě nechci mít krabici s ještě větším držákem na předním i zadním skle, současné elegantní řešení co mám už roky nestíhá parametry...
mám SJ4000 v autě a jako kameru bych radši volil už něco jinýho. Mám ještě starší kameru, typickou placku a ta mi přijde lepší a míň viditelná. Výhodou SJ4000 je určitě kvalita záznamu...
Přesně jako Rudi, chtělo by to co nejmenší a nejmíň nápadadný snímače s optikou a záznam dělat někde jinde externě v krabici která bude už libovolně v interieru
Viděl jsem docela povedenou kameru jako černou skříňku, kvalita záznamu hodně dobrá, velikost takový že se krásně schovala k nožicce zpětného a nebyla téměř vidět, jen ta cena byla trochu moc tuším kolem 7t. Ale za boha si nevzpomenu na jméno, nějak na B tuším "black" něco a tvarově to byl takový váleček. Možná někdo bude znát. I v testech obstále hodně dobře.
osobně, když bych řešil černou skříňku, tak jedině s GPS, aby to mělo nějaké vypovídající hodnoty, nejen obraz. Ideálně schopnost detekce pohybu, takže i jen, když se někdo bude motat kolem auta, tak ho to nahraje, sice cenovka bude asi hezky vysoko, ale zase pokud člověk parkuje na ulici, jezdí hodně, tak se to vyplatí už při jedné události...
AR: že by nějaká blackbox? :-D Musel jsem :-D Ale chápu, to bych bral, nebo špatně nevypadá a celkem je dobře "maskovaná" [ Link ] Jen asi záleží na úhlu čelního skla, i když to asi bude v pohodě, má to velký úhel...
dělají to i jako sadu - za názvem je -2ch - přední a zadní kamera :-) Nově je teď 750, jen už přední není jen váleček, ale 10x6x2 cm s displejem... Ale zase je to komplet řešení.
A propos, pokud je u kamery/černé skříňky uvedena funkce PARKOVÁNÍ, to je tedy, že to dělá co, to jsem nějak přímo vysvětlené nenašel... Nahrává stále nebo má detekci pohybu?
Čau, hele jak jsem četl, tak ta "čínská" kamerka, neni čínská. Mám jí doma a jsem velice spokojen, jedná se o kamerku Lamax Drive C5 Dual a je prostě bomba, nejenom že je to nenápadný, díky tomu že je přidělaná na zpětné zrcádko, ale ještě k tomu má snímač jak vepředu tak i vzadu, což je bomba při couvání :). Výhodou týhle kamerky je i to, že natáčí i když máš auto někde zaparkovaný, stačí aby byla nějaká rána a kamerka začne natáčet, taky je celkem levná, vejdeš se pod 3000,-.
Čau, jako jaký spamování? já to beru jako poradnu, snažil jsem se pomoct, tak se uklidni jo, řikám svoje zkušenosti. Reaguju jen na to, že se někdo snaží najít vhodnou kamerku pro sebe. Tak se uklidni.