Navštíveno 2245x

Dostavate bezne taketo otazky ked predavate nejaky komponent? Jedna sa o 5 rocne radio za 110€.
ako je stare autoradio ?
kupovane na slovensku ?
prvy majitel ?
ak nie su doklady - krabica zostala ?
kde kupovane ?
okrem skrabancov ma radio nieco co nefunguje ?
detailne foto skrabancov na moj mail
v inzerate je peter ale pravdepodobne sa jedna o rastislava stanka madunice ? chcem vediet s kym obchodujem - ak dojde k obchodu trvam na kupnej zmluve
moje meno je YXXY YXXY som z TV mam 48 z casu na cas nieco kupim a predam na bazosi - hrajem pinces na dugi.sk sa daju najst nejake infomacie o mne - mam dve deti - o radio mam zaujem ale ak ma nieco zneisti z obchodu nebude nic - som primerane technicky nadany no neviem zistiti aky konektor je v honde stream 2001 ci mi to tam bude pasovat - otvor na radio je je 19x11cm
premerajte autoradio pravdepodobne ano - varianta full platba vopred neprichadza do uvahy - dobierka neprichadza do uvahy - mam v trnave dceru na skole
neprodával bych, neposlal fotku manželky, ani jaké má číslo boty
skoda, ze nenapsal nic o svem povolani. Tipuju urednika na financaku... :-)

19.04.2015, 11:37 |
Fonfy to si robi prdel :D
kde je tu ten cudlik Ï like"
me se typek dokazal sam nasrat, odpovidat si v emailech, pomalu i vyhrozovat, pak prejit do "vtipkujici" roviny, nasledne se odmlcet a pak to zkusit znovu o cca 14dni pozdeji...
cele to vyprokovalo to, ze jsem nebyl chvili na netu a ihned neodpovedel... za coz jsem zpetne rad :-)
Vubec nejlepsi jsou "kupujici", kteri nedokazou pochopit, ze jim nic neprodam, protoze uplne vidim nasledujici scenar: bila je malo bila, jeta vec je moc ojeta, zaruka by mela byt 24mes/24hod nejlepe "nechci-dojed do 15min-doval love+urok"...
Tak to první ještě chápu, vem si, že to může být nějaký puberta co si koupil první auto a 110E není málo, neptá se na nic špatného...
To druhý už je na pováženou :D