Navštíveno 2661x

Je tu někdo z Brna co se zabývá výrobou plotů a bran?
Ja, ale bohuzel jicin.....
Ok to neva. Měl bych dotaz. Šíře pozemku je 10metru a chtěl bych tam udělat 3x branku pro auto ( dvoukřídlo?) + 1x branku na projití(1 křídlo). Takže by mě zajímalo jestli je to vůbec reálné popřípadě na kolik to může vyjít kdyby výška byla cca 180cm.
Něco jako na foto pro představu. 3x tadle brána + malá branka.

Nak takle by to mělo vypadat. Rychle sem to splácal v Photoshopu, ale pro představu by to mohlo stačit.

tak urcite to realne je, problem v tom nevidim, chtel bys to z jakelu a nebo z trubky? jakel vyjde vzdy levnejc...pak jestli by si chtel zinek a nebo jen barvu?.. klidne muzes zavolat i ted.. 733471054
Leveler: doufám že sis u tohoto člověka nic neobjednal nebo mu nedal zálohu, nemusel by si dostat vrata ani peníze nazpět, velice nedoporučuji

28.04.2015, 10:06 |
All Mám jednu slušnou zkušenost s touto firmou -
[ Link ] Nestavěli mi nic ale na materiál zálohu nechtěli a dopravu mají zdarma. Montáž lze objednat.
potvrzuju. kdysi jsem mu prodal myš za pitomých 250Kč a trvalo mi mnoho týdnů než jsem z něj peníze vůbec dostal a to už mi nešlo ani o ty peníze, ale o princip.
já u něho mám 2 nové kartery ( obaly ) převodovek dle kterých měl vyrobit funkční přepravní stojany a tam jsem s penězi úplně jinde
Myslíte Luboše?
Nene nic sem ted týden neřešil, pač mám práce nad hlavu, tak nevím co ted dřív.

28.04.2015, 18:17 |
PAVELK | Upraveno: 2015-04-28 18:18:45
Odhadem 5000 za kus ale spíš víc jsou to nové kusy
Tak to tu rozepiš jak to sním je? To jsi mu je poslal a přestal komunikovat? Či jak je to sním? At víme,díky..
Měl pro mou firmu vyrobit na zakázku nějaké stojany z nerezu při společné návštěvě ve výrobě u zákazníka jsem mu předal 2 obaly pro přesné napasování a umístění s tím ze do konce týdne se ozve s nabídkou ceny, od té doby uplynul týden a nekomunikuje, jen zde napsal do vzkazů že se v neděli ozve jelikož ma telefon v práci, měl moji důvěru protože již jednu zakázku u nás udelal, bohužel pro něj má ta zakázka pokračování a nyní k tomu mel dostat ještě jeden projekt, jde o slušné peníze jenže asi je to tupec nebo jede na fetu co já vím
Hele a nemá jen půjčené auto od LukasMatej? V tom případě stojí někde v servisu a bude komunikovat někdy o letních prázdninách
Nene je to Luboš Hudec i podle FB a ŽL :)
Nechám ho do konce týdne navrátit co u něho prokazatelně mám a poté jdu na policii podat trestní oznámení pro zadržování cizí věci
:-D walishu,ty voe :-D :-D :-D