Navštíveno 3508x

1- Rituální obětiště? Hospodyně přišlápla slepici krk, odřízla hlavu a chytala do nastaveného hrnce krev, tiše odtékající prohlubní?
2- Improvizovaná odpalovací rampa pro rakety typu Maljutka? Pro takovou tu normální domobranu v 70tých?
3- Součást klepadla na koberce? Tam starostlivá matka odložila novorozence, aby jej měla při práci na očích?

4- Univerzální měrka? Osazenstvo bytovky se v neděli shromáždilo a za obdivného hučení žen se muži pustili do poměřování?
No... počkám na vaše nápady :-)

20.04.2015, 12:13 |
xSam Je to šutr:-)
Toto je jasný příklad stacionárního převaděče spojitosti...

20.04.2015, 12:34 |
gizmi No tedaaaa...ja bych nechtel bydlet s masovym hrobem na zahrade :D :D :D
Je to zcela jasné, to je pomůcka z šestnáctého století ke seřizování geometrie u koní, určených k dosahování vyšších rychlostí (tzv. "fofrůň", ze spojení slov "fofr" a "kůň").
Moc se v historických věcech nevyznám, ale toto vypadá na "brusič předkožky"

20.04.2015, 13:49 |
Ravo Typický odvodňovací žlábek k venkovské pumpě na návsi nebo taky lze použít jako odvodňovací žlábek k okapu (venkovsky "rýně") plně integrovatelný do chodníku.
Výrobek betonárky Prefa Brno.
Stejně jste všichni hovada a všude by jste tlačili nějáký tělní tekutiny ;-)

20.04.2015, 13:51 |
gizmi Ravo: kazis nam tu predstavy :D
tady je zachovalejsi exemplar i s pridavnou tyci na zaveseni zvere/deti/vajec/dopln si sam...
JE JICH TAM SPOUSTA!

20.04.2015, 14:12 |
Ravo V této konfiguraci je to tam samozřejmě z důvodu lepšího rozbití hlavy hrajících si dětí při nepovedeném výmyku vzad :)
Prostě klasický EU approved dětské hřiště.... to byly časy ;-)
židovský stůl na ořezávání předkožky? :)
stůl na degustaci koňských penisů..
jako stolek se mi to nezda, musel by ses u toho krcit a to jde celkove proti myslence degustace, maximalne kdyby to slo jako export do Japonska...
to je do čajoven... jsi mi pripomel moji navstevu v Dobre Cajovne Pardubice.... suverenne tam prijdu az dozadu jak se hulej vodnice s partou a sednu si na ten nizkej stolek :-D no nejak jsem myslel ze to je k sezeni .... sedelo se na zemi :-))
njn, jiny kraj, jiny mrav, ja tomu uplne rozumim, ale obcas se tak clovek dostava do problemu a to nemusi ani hulit... :-)
zdroj:
[ Link ] Nejrozsáhlejší empirický materiál k tématu sexuálního kontaktu se zvířaty vydaly výzkumy Dr. Alfreda Kinseyho (Kinsey-Report) ze Spojených států. Bylo zjištěno, že 8 % mužů a 3,6 % žen mělo někdy sexuální kontakt se zvířetem. Na vesnici se toto číslo zvyšuje na 15 %. Podle zpráv amerických výzkumníků mělo dokonce 40-50 % mužů vyrůstajících na farmách sexuální vztahy se zvířaty.
Studie Federal Buero of Investigation (FBI) také ukázaly, že 80 % vrahů žen a násilníků mělo před spácháním zločinu nebo souběžně s ním sex se zvířaty.
doufam, ze jsem nikoho nenavadel ke zneuziti toho betonoveho bloku jinak, nez k cemu byl puvodne urcen :-)
jsem si to tu pročetl a přijde mi, že jsem asi poslední, kdo tu nehulí? :-D :-D :-D
měl bys začít ať netrháš partu :)
a už se nám vyjasňuje...

22.04.2015, 17:39 |
Shr3k Pokud je to pod klepadlem, tak aby dlouhý koberec při klepání zůstal svinutý a neválel se po zemi?
a vsechen ten mrd, co z nej vyklepes, tak by padal zpet do ty rule :-)