Navštíveno 2174x

22.04.2015, 14:03 |
kucik Ahoj chlapi,
nemáte někdo tuhle wapku?
[ Link ] Můžu jí mít cca za 2000,-. Potřebuju s ní umývat hlavně auto (spíše jen prach, žádné bláto) a chci aby to bylo do čista.
Za reference budu rád. Díky
Doufam, ze sis precetl poradne vedlejsi thread o wapkach. Urcite ti ta wapka prinejmensim sloupne lak z pulky auta :D V horsim pripade ti ho asi i trosku vyklepe do jine podoby :D
Jinak srry za OT :D
Hele my máme v práci něco podobnýho a meje to dobře. A to s tim mejem zasraný závoďáky. Nebál bych se toho.. :)
četl sis ty recenze na heurece?
Auto a wapka? Tak to pozor, aby zase nezačal další flamme :D
btw. vše co jsem měl za nářadí od Einhellu, víceméně odešlo dost rychle, volil bych třeba jetý Nilfisk nebo Karcher než nový Einhell.

22.04.2015, 18:23 |
gizmi Ja jsem verny ve vsem Karcheru a sel bych do nejake v akci ;) Je jich mraky..

22.04.2015, 20:38 |
kucik JJ, to téma už jsem četl. Dle mého bez wapky se prostě špína z auta nesmyje. Když jsem to zkusil schválně jen hadicí se zahradní pistolí a nechal to uschnout, tak tam ten prach byl pořád. Bez tlaku to holt nejde :-)

22.04.2015, 20:46 |
gizmi Kucik: to sice ano, ale treba mastnotu/saze s tim nesundas, takze beztak kybl a houba :D

23.04.2015, 09:10 |
kucik Jasný, kýbl a houba bude následně, ale nechci houbou šahat na lak s prachem.

23.04.2015, 10:18 |
Lufas
Za tu cenu není co řešit :)